idezojelek

Klára, hol van Feri? Dobrev megfeledkezett a férjéről

Lyukas a memóriája.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
Fotó: Mirkó István

A kampány során láttunk és hallottunk már cifra dolgokat a DK árnyék-miniszterelnökétől. Elmondta többek azt a blődséget, hogy Orbán Viktor veresége (?) esetén előre hozott országgyűlési választást fognak elérni. Ez nem volt más, mint a saját szavazóinak a lenézése, hiszen az köztudott, a magyar miniszterelnök nem indul önkormányzati képviselőnek vagy polgármesternek, de a Fidesz EP-listáján sem szerepel, így veszíteni sem tud. Tehát oltári nagy kamu az egész. Dobrev ámokfutása, úgy látszik, itt nem állt meg, mert most olyat tett, amire eddig nem volt még példa.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor vidéki országjárása kapcsán ismét megszólalt. A következő szöveget írta ki az egyik Facebook-videója fölé, ahol ismét lenyomta a szokásos balos szöveget, hogy a kormányt nem érdekli a gazdák sorsa, s a többi:

„Szerintem nem volt még ilyen miniszterelnöke az országnak, aki ennyire nem értette, mi zajlik az országban. Segítek neki.”

Szerintünk pedig nagyon is volt olyan.

Úgyhogy inkább én szeretnék segíteni Klárikának, mielőtt családi perpatvar kerekedne a bejegyzése miatt, amelyből kifelejtette Ferit. Gyurcsány Ferenc, a kedves férje például olyan miniszterelnök volt, aki nagyon nem értette, hogy mi zajlott anno az országban körülötte, hiszen amellett, hogy csődbe vitte a hazáját, naponta tüntettek az emberek a lemondását követelve, amire aljas szemkilövetés és lovasroham volt a válasza. 

Vele ellentétben Orbán Viktort, mint az köztudott, négy alkalommal választották meg zsinórban kétharmados többséggel az emberek miniszterelnöknek. Vidéken pedig különösen nagy támogatást élvez, úgyhogy ennyit arról, ki érti és ki nem érti, mi zajlik az országban.

Remélem segítettem.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára (Fotó: Mirkó István)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.