idezojelek

Sz…r ember vagy, Karácsony Gergely

Nem vagyok most sem újságíró, sem senki, csak egy apa vagyok, aki aggódik a fiaiért. Gergő, te el akarod venni a két huszonéves fiamat, hogy háborúba hajtsd őket!

Tóth Tamás Antal avatarja
Tóth Tamás Antal
Cikk kép: undefined
Fotó: AFP

Ezt nem engedem meg! Aggódom a fiaimért, mert te és a barátaid oda akarjátok őket dobni Putyinnak emberi martalékul. Nem adom! Nem adom, ahogy remélem, nagyon sok szülő sem adja. Nem engedem, hogy Zelenszkijért, Bidenért, Macronért vagy érted, Karácsony Gergely, érted haljanak meg. Te uszítod felelőtlenül az orosz elnököt, te hadat üzensz az oroszoknak. Te odadobnád a fiaimat. De én nem engedem!

 

Mit képzelsz te? Hogyan jössz te ahhoz, hogy hadat üzenj az orosz elnöknek, Oroszországnak? 

Ki adott erre felhatalmazást? A budapestiek? Szerinted a budapestiek odaadják a gyerekeiket, az unokáikat, hogy harcban haljanak meg érted? 

Te, a Weber barátod, aki már tervezi, hogy minden európai 18 éves (vagy idősebb) fiút elragad a családjától, és a Macron haverotok, aki ezeket a gyerekeket, a mi gyerekeinket odaküldi az orosz tankok, az orosz bombák elé… Ti mit képzeltek? Azt gondoljátok, hogy szó nélkül odaadjuk a gyermekeinket a ti boldogulásotokért? A ti gazdagodásotokért?

Egyetlen rakéta képes lenne elpusztítani Budapestet

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gergő, tudod te, hogy ha a hadüzenetedre az oroszok komolyan reagáltak volna, akkor csak egyetlen rakétájuk erejét még Szlovákiában is érezték volna? Tudod te, Gergő, hogy a földdel tennéd egyenlővé a magyar fővárost? Gergő, tudod te, hogy te lennél az utolsó főpolgármester, ha az oroszok egyszer komolyan veszik a fenyegetésed?