idezojelek

Meglepő fordulat: Vitézy váratlan helyről kapott jelentős támogatást

Erre nem számítottunk.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Mint ismert Vitézy Dávid a vasárnapi választás szavazatainak az újraszámlálását kérte a nagyon kis szavazatkülönbség és a több mint húszezer érvénytelennek minősített voks miatt. Az Országos Választási Bizottság döntött is az ügyben, újraszámolják az érvénytelen szavazatokat.

Lendvai Ildikó is megszólalt a Facebook-oldalán az elképesztően szoros eredményt hozó főpolgármester választásról. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az természetes, hogy ilyen kis szavazatkülönbség esetén a 2. helyezett újraszámlálást kér. De az indoklás... Az politikai önleleplezés. Vitézyék gyakorlatilag világossá teszik, hogy ahogy eddig, most is a fideszes szavazatokban bízhatnak. Arra hivatkoznak, hogy jogilag azok a szavazólapok is érvényesnek tekintendők, ahol Szentkirályi Alexandra kihúzott nevét és Vitézyét is beikszelték. Ilyet pedig csak az engedelmes, de a dróton rángatásba kissé belezavarodott fideszes produkálhatott, ha produkált szegény. De az is világos, hogy a Vitézyre leadott érvényes szavazatok nagyja minek köszönhető. Nem neki, ha tehetséges ember is, hanem Orbánnak. A Vitézy-listán 3 képviselő jutott be, a Fideszén 10.”

Nem ártana szólni a szocik egykori nagyasszonyának, hogy a kampánynak vége. Az, hogy ki kit támogatott az most már mindegy. Azon polemizálni, hogy a Vitézyre leadott szavazatok nagyja honnan érkezett, teljesen felesleges időtöltés. Itt egy konkrét helyzet van, konkrét szavazólapok vannak ezrével, amiket meg kell nézni és igazságot kell szolgáltatni. Ezt megköveteli a demokrácia, nincs mese. Ezt még Lendvai elvtársnő is elismerte a posztjában, tehát kimondható, hogy meglepetésre, váratlan helyről kapott támogatást Vitézy Dávid.

Győzzön az igazság!

Borítókép: Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke érkezik a párt választmányának ülésére Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. június 1-jén (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Ursula, a nő!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Merénylők, árulók, gazemberek

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Egy szabadkőműves önleleplezése

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A valóság a patrióta erőket segíti

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.