Botka visszakerült a kezdőbe, a stadionban üzentek a drukkerek

Sztanyiszlav Csercseszov két helyen változtatott az egy héttel ezelőtti mérkőzéshez képest. A Slovan elleni Bajnokok Ligája-visszavágóra visszakerült a csapatba Botka Endre, először kezdő a nyáron szerződtetett Mats Knoester.

Magyar Nemzet
2022. 07. 27. 19:38
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sztanyiszlav jól látja természetesen, hogy a Ferencváros védelme sebezhető volt – nem csupán a Slovan ellen, hanem Kosztanajban, a Tobol elleni első meccsen is. Az egy héttel ezelőtti tizenegyhez képest Henry Wingo és Adnan Kovacevic helyett és a nyáron szerződtetett Mats Knoester került a csapatba. A Slovan kezdőjéből Holman Dávid, valamint a vezetőedző fia, Vladimír Weiss is kimaradt.

Így áll fel tehát a Fradi: Dibusz – Botka, S. Mmaee, Knoester, Civic – Esiti, Laidouni – A. Traoré, Zachariassen, Nguen – Boli.

A ferencvárosi játékosok a kezdés előtt másfél órával, hét órakor kisétáltak a gyepre, ahol a lelátón békésen üldögélő szurkolók megüzenték nekik, hogy mit várnak tőlük. „Mindent bele!” – zúgott többször is a rigmus.

Aztán kijöttek a hazaiak is. Az akkor még felettébb hiányos hazai tábor köszöntötte az övéit, a vérszegény buzdításra persze jött a válasz a túloldalról: „K…rva gyenge!”

Pozsonyban kicsit fülledt a levegő, de nincs meleg, a korábban sokat szidott gyepszőnyeg szépnek tűnik. Minden adva van a meccshez.

Borítókép: Fradi-szurkolók Pozsonyban (Forrás: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.