idezojelek

Szlovák „kutatók” szerint Attila ferde hajlamú volt

Nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy kiaknázzuk e pompás fölfedezésben rejlő lehetőségeket.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2022. 07. 28. 12:00

Megható felirattal fogadták tegnap a pozsonyi Slovan fociszurkolói a fradistákat az egyik felvidéki bekötőútnál. A drapériára azt írták: „Attila the hun was gay”. Magyarul: „Attila, a hun homoszexuális volt”. Ami, lássuk be, több szempontból is csodálatos fölfedezés. Tudniillik ezzel tót testvéreink is végre leteszik a garast a hun–magyar folytonosság mellett. Minek ide archeogenetikai vizsgálatok meg egyéb, sok százmillió forintos hókuszpókuszok, amikor a történelem legnagyobb ismerői, a szlovák huligánok is megerősítik, amit mi mindig is tudtunk? 

Másrészt ezzel végre komoly ütőkártya került a kezünkbe a brüsszeli támadások, pénzvisszatartások, hetes cikkely szerinti eljárások ellen. Gondoljunk csak bele! Mostantól hivatkozhatunk arra, hogy lám, hun őseink már ezerhatszáz esztendeje olyan rém fejlettek meg haladók voltak (legalábbis brüsszeli szemszögből), hogy elfogadtak vezetőnek egy ferde hajlamú embert. Miközben a „fejlett” Nyugaton még évszázadokkal később is gyakran agyoncsapták vagy az ablakon hajigálták kifelé, nem pedig királlyá koronázták az ilyen érdeklődésű személyeket. Szóval Timmermansék orra alá kell dörgölni a friss szlovák „kutatás” eredményét, hátha végre leszállnak egy ilyen, ezerhatszáz éve szivárványos mintaállamról, mint a miénk. (Amúgy, innen nézve az sem kizárt, hogy Münchenben, a tavalyi német–magyar focimeccsen pályára rohanó szivárványzászlós idióta nem provokálni akart minket, csupán hódolatát fejezte ki Attila leszármazottai iránt.)

Mire kettőt pislogunk, korunk progresszív-haladárjai csodás új múltat írnak nekünk. Hamarosan talán arra is fény derül: a catalaunumi csatát végső soron azért vívhatta Attila, a „gay” a nyugatiakkal, hogy eldöntsék, Pest-Budán vagy Rómában legyen-e a következő Pride.

Borítókép: A szóban forgó felirat. (Fotó: Facebook)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Brüsszel, a zsarnokság fővárosa

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.