Bazi nagy görög lagzi körvonalazódik Callum Styles számára

Még nem tudni, hol folytatja a pályafutását Callum Styles, a magyar válogatott honosított futballistája. Klubcsapata, a Barnsley kiesett az angol másodosztályból, korábban szó volt a Ferencváros és három Premier League-csapat érdeklődéséről, a legfrissebb hír szerint viszont a görög bajnok Olimpiakosz Pireusz szerződtetné.

Magyar Nemzet
2022. 07. 12. 16:05
Wolverhampton 20220614 Labdarúgás 2022 Nemzetek Ligája NL Anglia Magyarország válogatott mérkõzés Fotó Árvai Károly Nemzeti Sport Callum Styles Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyik szeme nevethetett, a másik pedig sírhatott Callum Stylesnak. Az örömöt az okozhatta, hogy tavasszal honosított futballistaként bemutatkozhatott a magyar válogatottban, ott jól is teljesített, az viszont aligha tette boldoggá, hogy klubcsapata, a Barnsley kiesett az angol másodosztályba. A védőként és középpályásként is bevethető 22 éves labdarúgó akkor azt mondta, a Barnsley vezetősége elfogadta a távozási szándékát, így elviekben nincs akadálya a klubváltásnak.

 

 

Azóta természetesen időről időre felröppen egy-egy hír, hogy hol folytatja a pályafutását. A legfrissebb a görög sajtóban, egész pontosan a Gazetta.gr nevű portálon látott napvilágot, és arról szól, hogy Olimpiakosz Pireusz fontolgatja Callum Styles szerződtetését. A lap szerint Pedro Martins, a görög bajnokcsapat vezetőedzője mindenképpen erősítést keres a középpályára, és Callum Styles mellett szól, hogy a csapatrész több posztján bevethető. Az biztos, hogy a játékos olyan teljesítményt nyújtott az előző idényben – amikor a magyar válogatottban is bemutatkozott –, hogy minden esélye megvan arra: ne kelljen alászállnia az angol harmadik vonalba.

 

Fotó: Mirkó István

Korábban az angol sajtó írta azt, hogy  Premier League-be frissen feljutott Fulham, Bournemouth és Notthingham Forest is szemet vetett Callum Stylesra. A futballista egy korábbi interjújában elismerte, vannak érdeklődői Angliából, a hírek szerint a másodosztályból feljutó csapatok mindegyike szeretné a soraiban tudni a 2022–2023-as idényre. Arról is őszintén beszélt, hogy szóba került egy magyarországi szerződés is: – A Ferencváros sportigazgatójával, Hajnal Tamással kapcsolatban vagyunk, rendszeresen beszélünk. A Fradi egy nagyszerű klub, amely a BL-ben és az EL-ben is játszott, ez is egy lehetőség lehet, akárcsak az angol első vagy másodosztály. El tudom képzelni, hogy Magyarországon játszom majd, de beszélnem kell az ügynökömmel, meglátjuk, milyen ajánlataim lesznek – mondta a nagymamája révén részben magyar származású futballista. 

Borítókép: Callum Styles az angolok elleni meccs után is ünnepelhetett (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.