Édesapjával koccintott a győzelemre Dárdai Palkó

Dárdai Palkó a Köln ellen újabb bizonyítékát adta annak, hogy remek formában kezdte az idényt. A Fehérvár futballistája gyönyörű góllal járult hozzá a németek 2-1-es legyőzéséhez csütörtökön az Európa-konferencialiga rájátszásának első mérkőzésén. A 23 éves játékos az M4 Sport kérdésére azt is elárulta, mit vár az édesapjával való találkozástól a mérkőzés után.

Magyar Nemzet
2022. 08. 19. 9:39
1. FC Cologne - Mol Fehervar FC Dárdai Palkó
18 August 2022, North Rhine-Westphalia, Cologne: Soccer: UEFA Europa Conference League qualifying, 4th round, first leg, 1. FC Köln - Mol Fehervar FC, RheinEnergieStadion. Fehervar's Palko Dardai in action. Photo: Rolf Vennenbernd/dpa (Photo by ROLF VENNENBERND / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dárdai Palkó kiváló teljesítményt nyújt a szezonkezdet óta. Az NB I-ben három mérkőzésen eddig egy gólnál jár, az Európa-konferencialiga selejtezői során pedig öt pályára lépése alkalmával kétszer talált be és hat gólpasszt osztott ki. A Köln 2-1-es legyőzéséből egy szemet kápráztató góllal vette ki a részét, majd a találkozót követően az M4 Sport kamerái előtt felvillanyozódva, de nem elbizakodottan értékelt.

– Nagyon boldogok vagyunk a győzelmet követően és annak is örülök, hogy én lőttem csapatunk második gólját, sikerült jól eltalálnom és a léc alá lőnöm a labdát. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy még csak a párharc felénél vagyunk, ma este még örülünk, holnaptól azonban már a visszavágóra kell készülnünk. Ellenfelünk fizikális, erős csapat, ezt ma is bizonyították, nem véletlenül szerepelnek a német Bundesligában, de így is pariban voltunk velük. Jövő héten hazai pályán is szeretnénk meglepetést okozni! – húzta alá a 23 éves szélső. 

A Fehérvár játékosa ezután azt is elárulta, mit vár az édesapjával, Dárdai Pállal való találkozástól:

Remélem apu megdicsér, és megiszunk egy italt együtt!

Borítókép: Dárdai Palkó a Köln elleni mérkőzésen (Fotó: Rolf Vennenbrend/DPA/AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.