A magyar válogatott csapatkapitánya próbál túllendülni a kudarcon

A Győri Audi ETO változatos meccsen folytatta a szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Az ötszörös BL-győztes szélsője, Schatzl Nadine öt gólt szerzett a Rapid Bukarestet 32-30-ra legyőző sztárcsapatban. A tapasztalt játékos a meccs után a válogatottban való mellőzéséről is beszélt.

Magyar Nemzet
2022. 12. 04. 10:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győr 32-30-ra legyőzte a Rapid Bukarestet a női kézilabda Bajnokok Ligája B csoportjában, és hét forduló után vezeti a táblázatot. 

A román alakulat elleni sikerből Schatzl Nadine öt góllal vette ki a részét, a szélső a találkozó végén a NSO TV-nek nyilatkozott, többek között arról is, hogyan élte meg azt, hogy a válogatott csapatkapitányaként nem került be a novemberi Európa-bajnokságon részt vevő keretbe. 

– Hazudnék, ha azt mondanám, jólesett. De előrenéztem, amiben a családom, a baratáim sokat segítettek. Nagyon nem szeretnék már ezzel foglalkozni, arra koncentrálok, ami most van, a többi dolgot a hátam mögött hagytam – mondta a Schatzl Nadine. A tapasztalt játékos beszélt klubedzőjéről, a szezon végén távozó Ambros Martínról, és arról is, hogy vajon Raphaelle Tervel, a csapat a meccsre és a BL-re benevezett másodedzője vajon tudott volna-e segíteni a csapatnak a pályán, illetve az is kiderül, hogy Schatzl mit vár a jövő heti bukaresti visszavágón.

A teljes interjút ITT lehet megnézni.

Borítókép: Schatzl már nem akar a múlttal foglalkozni (Fotó: MTI)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.