Dupla öröm: remek hírt kapott Hosszú Katinka

Hosszú Katinka és férje fő programja New Yorkban is a Katinka című, százperces életrajzi dokumentumfilm vetítéssel egybekötött közönségtalálkozója lesz.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2023. 03. 31. 14:33
Hosszú Katinka
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akkora az érdeklődés és az életrajzi filmje iránt, hogy péntek után szombaton is rendeznek egy közönségtalálkozót New Yorkban – írta meg a Ripost.

Az első gyemekét váró pár a napokban ellátogatott például a Madison Square Gardenben 18 ezer néző előtt rendezett New York Rangers–Columbus Blue Jackets (6–2) NHL-meccsre is. A fő program azonban a világvárosban is a Katinka című, 100 perces életrajzi dokumentumfilm vetítéssel egybekötött közönségtalálkozója lesz.

Egy héttel a floridai után, péntekre hirdettek meg hasonló eseményt New Yorkban. A találkozót akkora érdeklődés kíséri, hogy „pótnapot” is szerveztek szombatra, így az amerikai magyaroknak egy helyett két alkalmuk lesz találkozni az úszóklasszissal. 

Borítókép: Hosszú Katinka (Fotó: Ripost)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.