Összeállt a magyar labdarúgás álomcsapata – Ön egyetért vele?

Labdarúgó-válogatottunk ma este megkezdi az Eb-selejtezőket, Marco Rossi csapata 20.45-kor Bulgária legjobbjait fogadja a Puskás Arénában. Az Origo Sport ebből az apropóból játékot hirdetett, a valaha volt legjobb magyar válogatottat kellett összeállítani.

Magyar Nemzet
2023. 03. 27. 12:54
null
Budapest, 2018. június 29. Puskás Ferenc portréja az épülõ Puskás Ferenc Stadion látogatóközpontjának falán az átadás napján, 2018. június 29-én. A látogatóközpont a Papp László Budapest Sportaréna melletti épületben, közel 500 négyzetméteres alapterületen, a Magyar Olimpiai és Sportmúzeum felsõ szintjén várja látogatóit keddtõl vasárnapig 10 és 17 óra között. MTI Fotó: Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Origo Sport Facebook- és Instagram-oldalán négy napon át lehetett szavazni, és annyi jelölés érkezett, hogy az Álomcsapat mellett egy B válogatott is összeállt.

Az Origo Sport Live – online rádió stream és az Origo Sport közös játékának „álomválogatottja” így néz ki:

Grosics Gyula – Mátrai Sándor, Mészöly Kálmán, Páncsics Miklós, Garaba Imre – Bozsik József , – Törőcsik András, Puskás Ferenc, Albert Flórián

Forrás: Origo Sport

A B csapat:

Király Gábor – Buzánszky Jenő, Bálint László, Sipos Ferenc, Simon Tibor –  Gera Zoltán, Kocsis Lajos – Bene Ferenc, Kocsis Sándor, Fazekas László

Forrás: Origo Sport

A Puskás Arénában a Magyarország–Bulgária Európa-bajnoki selejtező mérkőzés 20.45-kor kezdődik. A szinte biztosan telt házas meccsről az Origo Sport minden felületén beszámol, s természetesen helyszíni és élő közvetítésekkel is jelentkezik majd.

Az Eb-selejtezők G csoportjának márciusi programja és eddigi eredményei:

március 24., péntek:
Bulgária–Montenegró 0-1 (0-0), Razgrad, gólszerző: Krsztovics (70.)
Szerbia–Litvánia 2-0 (1-0), Belgrád, gólszerzők: Tadics (16.), Vlahovics (53.)
szabadnapos: Magyarország

március 27., hétfő
Magyarország–Bulgária 20.45 (tv: M4 Sport)
Montenegró–Szerbia, Podgorica 20.45 (tv: Spíler 1)
szabadnapos: Litvánia

Az Eb-selejtezők további mai programja:

B csoport:
Hollandia–Gibraltár, Rotterdam 20.45 (tv: Arena 4)
Írország–Franciaország, Dublin 20.45 (tv: Spíler 2)

E csoport:
Lengyelország–Albánia, Varsó 20.45
Moldova–Csehország, Chisinau 20.45 (tv: Match 4)

F csoport:
Svédország–Azerbajdzsán, Solna 20.45
Ausztria–Észtország, Linz 20.45

Borítókép: Puskás Ferenc portréja az akkor még épülő Puskás Aréna látogatóközpontjának falán az átadás napján, 2018. június 29-én (Fotó: MTI/ Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.