Kubatov a dühödt Fradi-szurkolóknak: a játékosokat is előveszik + videó

Rögvest a feröeri Klaksvík elleni 3-0-s vereség, a mérkőzés lefújása után Kubatov Gábor a szurkolókhoz szólt. Ebből kiderül, azon melegében megfogalmazódott benne Sztanyiszlav Csercseszov menesztése. Az FTC elnökének szavaiból az is kiderül, a játékosoknak is van okuk az aggodalomra a jövőjük miatt a Ferencvárosnál.

Magyar Nemzet
2023. 07. 20. 10:31
Kubatov Gábor
2021.08.24. Budapest Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Annyira fáj ez a vereség, ami most történt velünk. Bizzatok bennem, le fogjuk vonni a megfelelő konzekvenciákat minden szinten. Stáb szinten is, játékos szinten is, higgyetek nekem. Reggelig meg fogjuk hozni a megfelelő döntéseket – szólt Kubatov Gábor a szurkolókhoz a feröeri Klaksvík elleni vereség után. Aztán a felháborodott drukkerek kurjongatása elnyomta az FTC elnökének szavát.

A felvételből mindenesetre kiderül, Kubatov Gábor azon nyomban döntött Sztanyiszlav sorsáról, s a játékosok sorsa is bizonytalan a klubnál.

 

Azt is leszűrhetjük a rövid videóból, hogy Kubatov Gábor élvezi a szurkolók bizalmát, ellene senki sem acsarkodott, a drukkerek elsősorban néhány futballistára mérgesek.

Borítókép: Kubatov Gábor nyugalomra int és határozottan dönt (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.