Kulcsjátékosaival hosszabbított a Ferencváros

Hat játékosával szerződést hosszabbított a Bajnokok Ligája-ezüstérmes FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata.

2023. 07. 05. 15:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros bejelentette, hogy a 2023/2024-es idény során is az együttest erősíti majd Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Hársfalvi Júlia, Janurik Kinga, Kisfaludy Anett és Szöllősi-Zácsik Szandra. 

– Örülök, hogy a Bajnokok Ligája-döntőbe jutott csapatunk magja együtt marad, hiszen a játékosok nemcsak egyénileg nyújtottak jó teljesítményt, hanem csapatként is kiválóan funkcionáltak – mondta Görög Zsolt, a kézilabda-szakosztály ügyvezető igazgatója. Kiemelte: többször is nehéz helyzetből álltak fel az előző évadban, óriási fordítások tették emlékezetessé az idényt, ez pedig azt mutatja, hogy jó volt a csapatban a közösség is. 

– Kiváló játékosokkal hosszabbítottunk szerződést, akik mind hozzátettek a sikereinkhez, a Magyar Kupa-aranyhoz, a Bajnokok Ligája-ezüsthöz, és biztos vagyok benne, hogy ugyanígy hozzátesznek a remélt jövőbeli eredményességhez is – tette hozzá.

Borítókép: A zöld-fehér hatos (Fotó: Fradi.hu)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.