Szoboszlai Dominik színt vallott a Ronaldo–Messi vitában

Ki a jobb, Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi? Idestova húsz éve forog a lemez, s most Szoboszlai Dominiket is választás elé állították. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool kiválósága nem kente el a választ, s meg is indokolta, nála miért Ronaldo a csúcs. Szoboszlai Dominik a saját képességeiről is őszintén beszélt.

Magyar Nemzet
2023. 08. 01. 11:27
Szoboszlai Dominik
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ő a példaképem – árulta el Cristiano Ronaldóról az Oh My Goal kérdésére. S meg is indokolta, miért is tartja CR7-et még Lionel Messinél is nagyobbra. – Mindent megnyert, amikor gyerek voltam. Családja van, élvezi az életet. Messi talán tehetségesebb, de Ronaldo rengeteget dolgozott, kemény munkával ért el mindent, ami nekem nagyon tetszik. Rengeteg videót néztem róla gyerekként és sokat tanultam tőle, szóval nálam ő a number one.

 

Szoboszlai tartja magát olyan jó lövőnek, mint Messi

Az Oh My Goal ezután ennél is érzékenyebb kérdést intézett Szoboszlai Dominikhez: ki lövi jobban a szabadrúgásokat, ő vagy Szoboszlai erre először is nagyot nevetett, majd becsülettel így felelt:

– Ó, istenem. Ha azt mondom, hogy én, mert magabiztos vagyok, akkor kissé őrültségnek tűnhet. Természetesen ő egy legenda, egy varázslatos srác, aki mindenhonnan tud lőni. Nagyon jó a szabadrúgásoknál, de azt mondom, én sem vagyok rossz. Amikor kicsi voltam, sokat gyakoroltam az édesapámmal, hogyan találjam el a labdát, hogyan fussak neki a labdának, szóval keményen dolgoztunk. Nem tudom. Nem tudok választani.

 

 

(Az Instagramra feltöltött videókat itthon elsőként a Nemzeti Sport szúrta ki.)

Szoboszlai a minap a Liverpool egyik edzésén bizonyította, hogy nem a levegőbe beszél. Úgy 20 méterről tökéletesen ívelte a labdát a bal felsőbe, ami a társak tetszését is elnyerte.

A Liverpool szombaton a Leicestert 4-0-ra legyőzte Szingapúrban, a következő felkészülési mérkőzését szerdán a Bayern München ellen játssza.

Borítókép: Szoboszlai Dominik lövéshez készülődik (Fotó: Facebook/Liverpool FC)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.