George Clooney ezért jelent meg az Újpest meccsén

Az Újpest fordulatos mérkőzésen 3-2-re legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó NB I 6. fordulójának nyitómeccsén, a sikerrel pedig a tabella élére állt. Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője elárulta: egy-egy ilyen izgalmas meccs után úgy néz ki, mint George Clooney.

Magyar Nemzet
2023. 09. 02. 8:22
Nebojsa Vignjevics, Újpest, Vidi, Fehérvár, mentalitás, labdarúgó NB I
Labdarúgó NB I - Újpest FC-Mezőkövesd Zsóry FC Fotó: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Újpest hamar hátrányba került a Kisvárda ellen, utána viszont jól futballozott, és végül 3-2-re megnyerte az összecsapást. A lila-fehérek több szenvedős ősz után most végre jól kezdtek egy bajnokságot, a tabella élén állnak, igaz, a mögöttük helyet foglaló csapatok kevesebb mérkőzést játszottak.

Matija Ljujics Újpest
Ljujics már öt gólnál jár a bajnokságban (Fotó: Facebook/Újpest FC)

A találkozó hajrája idegtépőre sikerült, az Újpest győztes gólját sokáig vizsgálták a videószobában, mielőtt megadták, majd tizennégy perc hosszabbítás is jutott a meccs végére.

– Nagyjából úgy nézhetek ki egy ilyen mérkőzés után, mint George Clooney, már ami az ősz hajszálakat illeti – fogalmazott Nebojsa Vignjevics. Nem tudjuk, hogy a híres színész mennyire értékelte volna ezt a megjegyzést. A szerb szakember aztán szakmaibb stílusban folytatta.

– Gratulálok a játékosaimnak, hogy visszajöttek a sokkoló első gólt követően, majd ugyanezt megtették 2-2 után is. Vannak még elemei a játékunknak, amiken dolgoznunk kell. Örülök a három pontnak, és annak, hogy a tabella élén állunk, még ha csak egy napig is. A szurkolóknak ismét jár a köszönet, fantasztikus hangulatot teremtettek. Most van három hetünk, hogy tovább fejlődjünk – utalt az Újpest edzője az előttünk álló válogatottszünetre, amely után nem bajnoki, hanem Magyar Kupa-fordulót rendeznek. Igaz, az Újpest viszonylag nehéz ellenfelet kapott a sorsoláson, a másodosztályú Pécs otthonában küzdelmes kupameccsre számíthat.

Gerliczki Máté, a Kisvárda edzője az első és a harmadik bekapott gól előtti hibák miatt kesergett. A kelet-magyarországi csapat a váratlan edzőváltás óta valamennyi találkozóját elveszítette, és akár kieső helyen is találhatja magát a forduló végére.

NB I, 6. forduló
Péntek
Újpest–Kisvárda 3-2 (1-1), Szusza Ferenc Stadion, 3980 néző, jv.: Andó-Szabó. Gólszerzők: Ljujics (27.), Ambrose (53.), Mörschel (81.), illetve Mesanovic (6.), Jovicic (73.)

Szombat
MTK–Diósgyőr 15.15
Paks–Fehérvár FC 19.30

Vasárnap
Mezőkövesd–Puskás Akadémia 14.15
Zalaegerszeg–Ferencváros 17.15
Debrecen–Kecskemét 19.30

Borítókép: Nebojsa Vignjevics, útban a George Clooney-vá válás felé (Fotó: MTI/Kovács Tamás) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.