Szoboszlai különleges játékkal készült a Toulouse elleni mai meccsre + videó

A labdarúgó Európa-liga harmadik fordulójában az E csoportban százszázalékos Liverpool, Szoboszlai Dominik csapata ma este a francia Toulouse-t látja vendégül (21.00, tv: RTL 3). Szoboszlai a találkozó előtt új oldalát mutatta meg a Liverpool kamerájának.

2023. 10. 26. 17:32
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

aki szerdán ünnepelte a 23. születésnapját, korábban arról panaszkodott, hogy mivel gyenge az internet a házában, nem tud kedvenc szenvedélyének, a videójátékozásnak hódolni. Hozzátette ugyanakkor: nem ritkán a közeli Manchesterbe ruccan ki szabadidejében, de a csapattársaival is sok időt tölt. Egy ilyen alkalomról került fel most videó az angol csapat hivatalos YouTube-csatornájára, melyen az látható, hogy Szoboszlaiék párosan videójátékoznak, stílszerűen fociznak – szúrta ki a Mandiner.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik 23 éves lett Forrás: X/Liverpool FC

Szoboszlai és Mac Allister nyerő párost alkot 

Szobszlai Dominik társa a vele egy időben Liverpoolba érkezett argentin világbajnok Alexis Mac Allister volt, és ketten együtt legyőzték a Ryan Gravenberch, Darwin Núnez párost. A meccsről készült videót már több mint 270 ezren tekintették meg a YouTube-on.

Borítókép: Szoboszlai Dominik (Forrás: X/Liverpool FC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.