Döbbenet, Szoboszlai Dominikékat több mint félmillió magyar nézné meg Stuttgartban!

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kérésére az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elküldte a jegyigénylésre vonatkozó adatokat az idei, németországi Európa-bajnokságra vonatkozóan. S döbbenetes számadatról értesülhettünk, Szoboszlai Dominikékat Stuttgartban több mint félmillió magyar nézné meg!

2024. 01. 26. 16:27
NAGY Ádám; SZOBOSZLAI Dominik
Budapest, 2023. november 19. A magyar válogatott játékosai a Himnuszt éneklik, középen Szoboszlai Dominik, mellette Nagy Ádám (j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkõzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsõként jutott ki a jövõ évi németországi Eb-re. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az MLSZ kérésére az UEFA elküldte a csoportmeccsekkel kapcsolatos jegyinformációkat. Óriási volt a magyar érdeklődés: a kölni magyar meccsre több mint 400 ezer, a stuttgarti magyar meccsek mindegyikére több mint 500 ezer jegyigénylés érkezett hazánkból” – közölte ma délután az MLSZ hivatalos X-oldalán.

Az UEFA csütörtökön értesítette ki a magyar szurkolókat igénylésük sikerességéről, aki jegyhez jutott, január 31-ig tudja megvásárolni azokat, ezt követően a megmaradt tiketteket újra értékesítik. Az európai szövetség korábban már elárulta, hogy Magyarországról érkezett az egyik legtöbb jegyigénylés a júniusi Európa-bajnokságra, Albánia, Törökország, Anglia és Horvátország mellett.

A 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságot június 14. és július 14. között rendezik. Marco Rossi együttese először június 15-én Svájc ellen lép pályára Kölnben, majd négy nappal később a házigazda németekkel, június 23-án pedig Skóciával játszik egyformán Stuttgartban. A kölni stadion 43 ezer, míg a stuttgarti aréna 51 ezer fő befogadására alkalmas.

Borítókép: A magyar válogatott játékosai a Himnuszt éneklik, középen Szoboszlai Dominik, mellette Nagy Ádám a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország–Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én. A nemzeti együttes 3-1-re nyert, így csoportelsőként jutott ki a németországi Eb-re (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.