Szenzáció: négy másodperc után, a középkezdésből talált be a Nyíregyháza + videó

Ahogy a labdarúgó NB I-ben vasárnap a Mezőkövesd és a Ferencváros, úgy szombaton a másodosztályban is a sereghajtó és az éllovas, azaz a Mosonmagyaróvár és Nyíregyháza találkozott egymással a 26. fordulóban. Ennél jobban sosem tükrözte a valóságot az a mondat, hogy egy csapat nagyszerűen kezdte a mérkőzést, a Nyíregyháza ugyanis négy (!) másodperc elteltével betalált.

2024. 03. 30. 17:37
Nagy Dominik a kezdő sípszó elhangzása után azonnal megszerezte a Nyíregyháza vezető gólját
Nagy Dominik a kezdő sípszó elhangzása után azonnal megszerezte a Nyíregyháza vezető gólját Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Dominik volt az NB II minden bizonnyal valaha volt leggyorsabb góljának az elkövetője, négy másodperc után, a középkezdésből vette be Martin Auerbach kapuját.

A Nyíregyháza egyik fő gólfelelőse a 31. percben is betalált, majd a 36. percben Kovácsréti Márk is hozzátette a magáét, így a szünetben 3-0-ra vezetett a Mosonmagyaróvár otthonában az NB II listavezetője.

A második félidőben már nem változott az eredmény. A Nyíregyháza újabb sikerével tíz pontra növelte az előnyét a tabella élén.

NB II, 26. forduló
Mosonmagyaróvár–Nyíregyháza 0-3 (0-3)

vasárnap:
Soroksár–Szombathelyi Haladás 16.00
Budafoki MTE–Budapest Honvéd 16.00
Pécsi MFC–Kozármisleny 17.00
Kazincbarcika–Csákvár 17.00
Vasas–BVSC-Zugló 17.00
Ajka–Gyirmót FC Győr 17.00
Szeged-Csanád–Tiszakécskei LC 17.00

hétfő:
ETO FC Győr–BFC Siófok 20.00

Az élcsoport: 1. Nyíregyháza 58 pont/26 mérkőzés, 2. ETO FC Győr 48/25 (15 győzelem), 3. Vasas FC 48/25 (13 győzelem), 4. Szeged-Csanád Grosics Akadémia 45/25, 5. Kozármisleny 42/25

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.