Négy magyar szurkolót fosztottak ki és rugdostak meg Németországban a szerdai meccs után

Megrugdostak és kiraboltak négy magyar futballszurkolót a stuttgarti Weil der Stadt vasútállomáson a szerdai Németország–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés után. A rendőrség ajtóvadászatot indított.

Forrás: Stern2024. 06. 20. 17:58
illusztráció Fotó: MTI/Komka Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség csütörtöki tájékoztatása szerint több ismeretlen állta útját a 24-25 éves magyar szurkolóknak, amikor leszálltak a járműről – adta hírül a Stern a német rendőrség közlése alapján.

Az ismeretlen tettesek a szurkolóktól elvették a sáljukat és egy hátizsákot is, amelyben egy e-könyvolvasó, készpénz és ruhák voltak. A rendőrség szerint az egyik gyanúsított lábon is rúgta az egyik magyar szurkolót. A feltételezett rugdosót, aki állítólag a hátizsákot is ellopta, később egy komolyabb hajtóvadászat után letartóztatták. A 24 éves férfinál viszont akkor már nem találták meg a táskát.

Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott szerdán Stuttgartban 2-0-ra elveszítette az Európa-bajnoki csoportmeccset Németország ellen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.