Az Egyesült Államok hatalmas szégyentől menekült meg Londonban + videó

Közel volt az Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottja egy hatalmas blamához. LeBron James mentette meg a csapatot Dél-Szudán ellen.

2024. 07. 21. 9:45
LeBron James mentette meg az amerikai csapatot
LeBron James mentette meg az amerikai csapatot Forrás: X/Hoop Central
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

LeBron James nyolc másodperccel a vége előtt dobott kosarával győzött az amerikai kosárlabda-válogatott 101-100-ra Dél-Szudán ellen Londonban, olimpiai felkészülési mérkőzésen. Az afrikai együttes már 16 pontos előnyben is volt a második félidő elején, s bár a pénteken kezdődő párizsi ötkarikás játékok fő esélyese ettől kezdve már sokkal jobban összpontosított, így is csak nagy nehezen diadalmaskodott.

LeBron James  és Stephen Curry
LeBron James  és Stephen Curry

 

LeBron James lett a megmentő

A találkozón 23 pontot és hat lepattanót szerzett LeBron James legfontosabb kosara:

– Ez a kosárlabda, előfordul az ilyen. Hiába törekedsz mindig a tökéletes játékra, az nem mindig valósul meg – summázott Stephen Curry.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.