Nem állnak le a lilák! Marco Rossi alapemberére vetett szemet az Újpest

Úgy tűnik, az Újpest FC új vezetősége komolyan gondolja, hogy már ezen a nyáron jelentősen megemeli a keret értékét, hogy a csapat minél előbb visszatérhessen a bajnokság legjobbjai közé. Egyre-másra érkeznek az új igazolások a Megyeri útra, ám most egy igazi nagy halat akarnak kifogni. Ajánlatot tesznek a magyar válogatott alapemberéért, Callum Stylesért, aki a hírek szerint hajlandó is lenne lila-fehér mezbe öltözni.

2024. 08. 23. 10:42
STYLES, Callum
Dublin, 2024. június 3. Callum Styles, a magyar labdarúgó-válogatott tagja az Írország elleni másnapi felkészülési mérkõzés elõtt tartott sajtótájékoztatón Dublinban, az Aviva Stadionban 2024. június 3-án. MTI/Illyés Tibor Fotó: MTI/Illyés Tibor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy azt korábban megírtuk, az Újpest új tulajdonosai eldöntötték, hogy nem éppen eredményes bajnoki szezonkezdés után – négy meccsből egy győzelem és három vereség – újabb igazolásokkal szeretnék masszívabbá tenni a csapat játékát, elsősorban a középpályát. Nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy szerződést kötöttek a masszív francia élvonalbeli tapasztalattal rendelkező Tom Lacoux-szal, aki a Girondins Bordeaux-tól érkezett a Megyeri útra.

STYLES, Callum; BERISHA, Valon
A 23-szoros válogatott középpályás könnyen Újpesten folytathatja a pályafutását. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ám most ennél is nagyobb halat szeretnének kifogni, hiszen a Nemzeti Sport információja szerint a lila-fehérek szemet vetettek Marco Rossi válogatottjának alapemberére, Callum Stylesra. Állítólag már hetek óta tárgyalások folynak az angol harmadosztályú Barnsley-vel a játékos átigazolásával kapcsolatban. Mindenesetre az újpestieknek ebben a küzdelemben komoly vetélytársuk is akadt, miután Stylest a Championshipben szereplő West Bromvich Albion is szeretné megszerezni.

A 24 éves játékos egyébként hajlana arra, hogy pályafutása során először Magyarországra igazoljon, hiszen az Újpest nyári erősítéseit látva megfelelő célokért küzdhetne. Ugyanakkor az még kérdés, hogy az újpestiek meg tudnak-e állapodni a Barnsley-vel a 23-szoros magyar válogatott átigazolási feltételeiről, hiszen Stylest még egy évig szerződés köti az angol klubhoz. A Transfermarkt által 2,5 millió euróra taksált, az Európa-bajnokságon is szerepelt Styles az Újpest FC legértékesebb játékosa lehet, ha az üzletet nyélbe ütik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.