Hiányzik Szoboszlai Dominik a Lipcse edzőjének

A Lipcse a Liverpool csapatát fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, és a meccset megelőző sajtótájékoztatón a hazaiak edzője, Marco Rose korábbi játékosáról, Szoboszlai Dominikről is beszélt.

2024. 10. 22. 18:47
Szoboszlai Dominik a Chelsea ellen
Szoboszlai Dominik a Chelsea ellen Forrás: X/Liverpool FC
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marco Rose és Szoboszlai Dominik kapcsolata régre nyúlik vissza, hiszen a német edző először még Salzburgban edzette a magyar középpályást, majd a Lipcsében is alapember volt nála. Szoboszlai most a Liverpool játékosaként tér vissza a német csapat otthonába a BL-ben, és ennek apropóján már elmondta, hogy a Leipzignek köszönhetően vált azzá a játékossá, aki mostanra lett belőle. A pozitív érzelmek a jelek szerint a másik irányból is megvannak, a meccs előtt ugyanis Rose is szépen nyilatkozott Szoboszlairól.

„Dominik hiányzik nekünk. Csodálatosan játszik Liverpoolban, nagyon sokat vállal, s nagyon hasznos a labda elleni védekezésben” – mondta Rose a Ripost cikke szerint , amely hozzátette, hogy a német idén csodát tesz a Lipcsével. Gulácsi Péter és Orbán Willi csapata hét forduló alatt csak egyszer kapott gólt a bajnokságban, s második a tabellán. A BL-ben bivalyerős az RB sorsolása, a csapat 2-1-re kikapott az Atlético Madrid otthonában, majd szenzációs meccsen vesztett Lipcsében 3-2-re a Juventus ellen.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.