Faragó Tamás bízott a csodában: annyi minden várt még rá!

„Bármennyire is fel voltunk készülve, hiszen tudtuk, milyen küzdelmet vív Tibor, letaglózott a halálhíre.”

Ch. Gáll András
2020. 06. 18. 14:38
Farag Tams; Benedek Tibor
Budapest, 2013. szeptember 4. Faragó Tamás (b) és Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázók Gyarmati Dezsõ vízilabdázó temetésén a Farkasréti temetõben 2013. szeptember 4-én. Gyarmati Dezsõ háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a Nemzet Sportolója 85 éves korában hunyt el 2013. augusztus 18-án. MTI Fotó: Beliczay László Fotó: Beliczay László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Bármennyire is fel voltunk készülve, hiszen tudtuk, milyen küzdelmet vív Tibor, letaglózott a halálhíre. Mivel az egész pályafutására az volt jellemző, hogy nem ismert lehetetlent, amit elhatározott, azt megvalósította. Hogy ő lesz az az orvosi csoda, aki innen is visszajön. Csodalény volt. És akkor jön a hír, hogy egy 47 éves ember, egy háromgyermekes családapa elment. Pedig annyi dolga lett volna még, mert az élet nemcsak arról szól, hogy a labdát bedobjuk a kapuba, de ezeket a feladatokat már nem tudja bevégezni – beszélt Benedek Tiborról Faragó Tamás, a minapi Pólósok pólósa-választás első helyezettje.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.