Felesége osztotta meg az utolsó nyilvános fotót Benedek Tiborról

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a megható fotón legkisebb gyermekével, Barkával látható.

Magyar Nemzet
Forrás: Instagram, Facebook2020. 06. 18. 15:57
Benedek Tibor; Epres Panni
Budapest, 2013. augusztus 28. Benedek Tibor olimpiai bajnok vízilabdázó, szövetségi kapitány és felesége, Epres Panni modell a Központi Sportiskola (KSI) 50. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a budapesti Gundel étteremben 2013. augusztus 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csütörtök hajnalban, hosszú betegség következtében elhunyt Benedek Tiborról a felesége, Epres Panni öt nappal ezelőtt osztotta meg az utolsó nyilvános fényképet az Instagramon. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a megható fotón legkisebb gyermekével, Barkával látható.

Benedek Tibor első házasságából született gyermeke, a Rómában élő Ginevra a Facebook-oldalán emlékezett meg édesapjáról.

„Örökké szeretlek” – írta.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.