Böde kiakadt a Fradin, majd összezavarodott a három E betűn

Böde Dániel mint általában, péntek este is kimondta a frankót. A Paks 5-0-s veresége után azt mondta a ferencvárosiakról, ők lázadtak volna fel a legjobban, ha fordított esetben nekik játszaniuk kell. Aztán nem tudta összeszámolni a három E betűt…

Magyar Nemzet
2020. 09. 12. 8:10
null
Böde Dániel most is kimondta, amit a szívét nyomja Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a felvezetése is viharos volt a péntek esti Ferencváros–Paks mérkőzésnek, a Paks halasztani akart koronavírusos játékosai miatta, amibe a Fradi nem ment bele.

A meccset megrendezték, s a Dinamo Zagreb elleni BL-selejtezőre készülő fővárosi zöld-fehérek 5-0-ra kiütötték a karanténban eltöltött napok miatt láthatóan enervált vendégeket.

Böde Dániel, aki hét évet lehúzott az Üllői úton, nem kertelt a találkozó után, odabökött volt csapatának.

„Múlt hét csütörtökön edzettünk legutóbb, azóta mindenki karanténban van. Mit tud csinálni, aki ötven négyzetméteren lakik panellakásban? Kérdem én, fordított esetben a Fradi mit játszott volna? Ők lázadtak volna fel a legjobban amiatt, hogy játszaniuk kell” – háborgott Böde.

Eddig rendben, az elmondottakban kétségtelenül van igazság. A termetes center azonban tovább ment.

„Van a három E betű a címerükben, erkölcs, erő, egyetértés, ebből most egyiket sem éreztem” – mondta Böde. Aztán észbe kapott, hogy az egyik E-t mégsem kérheti számon volt csapatán. „Erő volt, mert erőt demonstráltak rajtunk, de ezzel nem tudunk mit kezdeni.”

Ahogy az sem mindegy, hogy egy meccs 5-0-ra, 3-0-ra vagy 1-0-ra végződik, így azt is rögzítsük: két E betű hiányzott…

Íme, a teljes Böde-monológ:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.