Zárt kapus lehet az Izland elleni Eb-pótselejtező

A járványhelyzet miatt újabb korlátozások léphetnek életbe kedd éjféltől, amelyek a sportéletre is hatással lehetnek – derült ki az Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán hétfő délelőtt közzétett videóból.

Magyar Nemzet
2020. 11. 09. 11:22
null
Budapest, 2019. november 14. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotó a Puskás Aréna belsõ terérõl 2019. október 27-én. Az új létesítmény, amely a futballmérkõzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd, a korábbi Népstadion helyén épült fel két és fél év alatt, részben hasznosítva annak elemeit. A Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay barátságos mérkõzéssel avatják fel november 15-én. MTI/KKBK Fotó: KKBK/ODPictures Art Studio Kft.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amennyiben a kormány megkapja az Országgyűléstől a rendkívüli felhatalmazást, és a képviselők megszavazzák az előterjesztést, akkor a járványhelyzet miatt újabb szigorítások léphetnek életbe. Ezek egyike az lehet, hogy a sporteseményeket csak zárt kapuk mögött engedélyezik megrendezni – jelentette be a kormányfő.

A tiltás egy hónapig lenne érvényben, ami egyben azt is jelentené, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki Izland elleni Eb-pótselejtezőjén és az azt követő két Nemzetek Ligája-mérkőzésén sem lennének jelen nézők.

Az MLSZ visszatéríti a jegyek árát

„Az Orbán Viktor miniszterelnök által hétfőn délelőtt bejelentett korlátozó intézkedések természetesen a labdarúgást is jelentősen mértékben érintik. A Magyar Labdarúgó-szövetség a kormány és a járványügyi hatóságok minden döntését végrehajtja saját területén a koronavírus-járvány terjedésének visszaszorítása érdekében. A további döntéseket – például az amatőr futballra vonatkozóan – a kormányhatározat pontos részleteinek ismeretében hozza meg a szövetség elnöksége. A nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezett válogatott mérkőzések esetén a jegyek árát az MLSZ visszatéríti” – írták a szövetség honlapján.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.