Chuck Norris üzent a magyaroknak

Feleségével az oldalán vett fel videóüzenetet a magyaroknak Chuck Norris. A 81 éves akciósztár évek óta támogatója a Baptista Szeretetszolgálatnak, most a cipősdoboz akciójukat népszerűsíti – adta hírül a Bors.

Forrás: borsonline.hu2021. 11. 17. 11:58
Norris, Chuck
Budapest, 2018. november 26. Chuck Norris amerikai sznsz a Baptista Szeretetszolglat Cipsdoboz adomnygyjt akcijhoz kapcsold sajttjkoztatn a budapesti Kempinski Hotel Corvinus szllodban 2018. november 26-n. MTI/Kovcs Tams Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén 25. jubileumát ünneplő Bapitista Szeretetszolgálat híre külföldre is eljutott. Chuck Norris – aki maga is baptista – három éve került kapcsolatba a hazai intézménnyel, amikor is a meghívásukra Magyarországra érkezett. A világsztár azóta is támogatja a szeretetszolgálatot.

2018-ban azért látogatott hazánkba, mert a Cipősdoboz Akció 15 éves születésnapját ünnepelte. Idén sajnos nem volt lehetőség rá, hogy Chuck Norris Magyarországra utazhasson, azonban feleségével egy videóban köszöntötték a születésnapos szervezetet.

A magyaroknak szánt üzenetben boldog évfordulót kívánt, valamint arra is buzdította az embereket, hogy vegyenek részt a cipősdoboz akcióban, ezzel segítve a rászorulókat – írják.

Budapesti látogatásunk óta büszkén támogatjuk az országos Cipősdoboz Akciót. Idén van a Baptista Szeretetszolgálat 25. évfordulója. Ünnepeljünk együtt azzal, hogy cipősdoboz ajándékot csomagolunk a nehéz sorsú gyerekeknek!

– buzdított az akciósztár.

A teljes cikk ITT érhető el.

Borítókép: Chuck Norris a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához kapcsolódó sajtótájékoztatón a budapesti Kempinski Hotel Corvinus szállodában 2018. november 26-án. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.