időjárás 12°C Zalán 2023. március 30.
logo

Chuck Norris üzent a magyaroknak

Forrás: borsonline.hu
2021.11.17. 11:58
Chuck Norris üzent a magyaroknak

Feleségével az oldalán vett fel videóüzenetet a magyaroknak Chuck Norris. A 81 éves akciósztár évek óta támogatója a Baptista Szeretetszolgálatnak, most a cipősdoboz akciójukat népszerűsíti – adta hírül a Bors.

Az idén 25. jubileumát ünneplő Bapitista Szeretetszolgálat híre külföldre is eljutott. Chuck Norris – aki maga is baptista – három éve került kapcsolatba a hazai intézménnyel, amikor is a meghívásukra Magyarországra érkezett. A világsztár azóta is támogatja a szeretetszolgálatot.

2018-ban azért látogatott hazánkba, mert a Cipősdoboz Akció 15 éves születésnapját ünnepelte. Idén sajnos nem volt lehetőség rá, hogy Chuck Norris Magyarországra utazhasson, azonban feleségével egy videóban köszöntötték a születésnapos szervezetet.

A magyaroknak szánt üzenetben boldog évfordulót kívánt, valamint arra is buzdította az embereket, hogy vegyenek részt a cipősdoboz akcióban, ezzel segítve a rászorulókat – írják.

Budapesti látogatásunk óta büszkén támogatjuk az országos Cipősdoboz Akciót. Idén van a Baptista Szeretetszolgálat 25. évfordulója. Ünnepeljünk együtt azzal, hogy cipősdoboz ajándékot csomagolunk a nehéz sorsú gyerekeknek!

– buzdított az akciósztár.

A teljes cikk ITT érhető el.

Borítókép: Chuck Norris a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz adománygyűjtő akciójához kapcsolódó sajtótájékoztatón a budapesti Kempinski Hotel Corvinus szállodában 2018. november 26-án. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.