Magyar szereplője is van a Wednesday című sorozatnak + videó

A sorozat nagy sikert aratott, a megjelenését követő első négy nap alatt 81 millió órán át nézték a felhasználók.

Magyar Nemzet
Forrás: Ripost2022. 12. 16. 17:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár az köztudott, hogy a sorozat főszereplőjét Jenna Ortega játssza, azt kevesen tudják, hogy a sorozat visszaemlékezéseiben a kis Wednesday-t egy magyar kislány alakítja. 

A Ripost kiderítette, hogy a kislány nem más, mint Váradi Karina.

A Ripost cikkében megtekinthető a főszereplőről (Jenna Ortegáról) és az őt kislányként alakító Váradi Karináról készült közös kép.

A Wednesday című sorozat népszerű karaktere

Tim Burton új Addams Family-spinoffja nagy sikert aratott, a megjelenését követő első négy nap alatt 81 millió órán át nézték a felhasználók. 

A széria több kedvelt karaktere is visszatért, például az utánozhatatlan „Izé” nevű kéz is, ami már az eredeti filmben is szerepet kapott. „Izé” sokakat annyira megihletett, hogy újra is alkották, többek között MP Gautheron egy videót is megosztott arról, hogyan tudjuk saját kezűleg elkészíteni. 

Az „Izét” alakító bűvész Victor Dorobantu az egész forgatás alatt kék ruhában próbálta minél élethűbben megformálni a karaktert:

Azonban nem csak „Izé” tért vissza:

Váratlan meglepetéssel készültek az alkotók, hiszen a szemfüles rajongók észrevették, hogy Christina Ricci – az eredeti Addams Family-film főszereplője – rejtőzik Marilyn Thornhill jelmeze alatt. 

 

Borítókép: Jenna Ortega (Forrás: Flickr)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.