Megfilmesítik a legendás társasjátékot Henry Cavill-lel a főszerepben

Filmre viszi az Amazon a Warhammer 40 000 világhírű fantasy játékot; az amerikai óriásvállalat tartalomért felelős részlege pénteken megegyezett a Games Workshop Group (GWG) brit játékfejlesztővel.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 12. 16. 12:29
CRUISE, Tom; Cavill, Henry; Pegg, Simon
Szöul, 2018. július 16. Henry Cavill brit, Tom Cruise amerikai és Simon Pegg brit színész a Mission: Impossible - Utóhatás (Mission: Impossible - Fallout) címû filmjük szöuli bemutatója alkalmából tartott sajtótájékoztatón 2018. július 16-án. A filmet július 25-tõl vetítik a dél-koreai mozik. (MTI/EPA/Kim Hi Csul) Fotó: Kim Hi Csul
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megállapodás, amelynek pénzügyi részleteit a GWG nem hozta nyilvánosságra, megerősíti az Amazon törekvését, hogy streamingszolgáltatásával felvegye a versenyt a rivális szolgáltatókkal, úgymint az HBO Max és a Netflix.

A Warhammer 40 000 megfilmesítésének ötlete közvetlenül az után került szóba a cégnél, miután szeptemberben bemutatták a J. R. R. Tolkien A gyűrűk ura című regényéből merítő, A hatalom gyűrűi című filmsorozatot.

A brit játékfejlesztő cég elmondása alapján az Amazon filmet és televíziós sorozatot is tervez készíteni az egykor társasjátékként induló fantasy történetből. Azt is hozzátették, hogy a kapcsolódó termékek értékesítési jogait is átadták az amerikai cégnek.

Sajtójelentések szerint a főszereplő Henry Cavill lesz.

Borítókép: Henry Cavill (Fotó: MTI/EPA/Kim Hi Csul)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.