Gömöri András Máté igencsak mélyről küzdötte fel magát

Gömöri András Máté színművész Instagram oldalán osztotta meg a gondolatait arról, hogy milyen mélyről indult és milyen magasra jutott.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 05. 15. 11:29
null
A színművész mindig hitt magában Forrás: facebook.com/GomoriAndrasMate
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gömöri András Máténak sokkal hamarabb kellett felelősségteljes felnőtté válnia, mint a vele egykorú társainak. Csupán tíz éves volt, amikor elvesztette az édesanyját, édesapjától pedig tizenhat évesen kellett örökre búcsút vennie.

EGYEDÜL INDULT ÚTNAK

Még abban az évben felköltözött a fővárosba. Egy sporttáskával a vállán és az árvasági segéllyel a zsebében indult útnak, szinte ez volt minden vagyona. Mondhatni a semmiből küzdötte fel magát és segítség nélkül valósította meg az álmait.

SENKI NEM HITT NEKI

Máté kamaszként gyakran szembesült azzal, hogy amikor az álmairól beszélt, nem hittek neki, sőt kinevették őt.

A színművész mindig hitt magában
Fotó: facebook.com/GomoriAndrasMate

A színész az Instagram oldalán osztotta meg érzéseit.

Gömöri András Máté elárulta, hogy volt idő, hogy áram nélküli házból indult iskolába és akkor azért nevették ki, mert azt mondta, hogy színész lesz.

Később voltak olyan kollégái, akik azért nevettek rajta, mert azt mondta, testépítő lesz.

– Na mi vicceset mondjak még? – tette fel a kérdést a színész.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.