Súlyos betegséggel küzd Forgács Gábor, több műtéten is átesett

A 72 éves színész bizakodó, de a fizikai fájdalmak mellett lelkileg is nehezen éli meg a mindennapokat.

Forrás: nlc.hu2020. 08. 05. 9:45
Forgcs Gbor
Budapest, 2019. február 6. Forgács Gábor színész, humorista, szinkronszínész a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának SZOP stúdiójában. A mûsorban a meghívott vendégek vidám, szórakoztató és érdekes történeteket idéznek fel a nagy komikákról, nevettetõ, humorista vígjátéki szerepeket játszó színésznõkrõl. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Forgács Gábort március végén áttétes prosztatarákkal diagnosztizálták, kemoterápián és több műtéten is átesett – írja a Blikk. A 72 éves színész bizakodó, de a fizikai fájdalmak mellett lelkileg is nehezen éli meg a mindennapokat.

„Minden évben rendszeresen elmentem orvosi ellenőrzésre, a legutóbbin is azt mondták, minden rendben. Aztán tavasszal egyszer csak észrevettem, hogy valami nem stimmel, (…) véreset pisiltem. Eljöttem a kórházba, ahol közölték, nagy a baj… Áttétem is van hólyagban, mirigyekben, prosztatában. Ezeket azóta mind ki is vették már” – árulta el Forgács Gábor, aki már többszörös nagypapa.

„Nehezen viselem. (…) Az ember mindig abból indul ki, hogy ilyesmi csak mással történik” – mondta szomorúan a színész, akinek a legutóbbi műtéte nem volt zökkenőmentes. „Volt némi komplikáció, akkor nem volt biztos, hogy a halál elől futok, vagy a halál felé… (…) Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig” – vallotta be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.