idezojelek

Ki a frontra az Antifa-terroristákkal!

Az ukrajnai fronton csak úgy hemzsegnek a nácitetkós azovosok meg az SS-jelvényes banderisták.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Bátor, hősies gyerekek ezek az „antifák”. Hordában, nyolcan-kilencen hátulról rátámadnak egy-egy gyanútlan járókelőre, akit ruházata alapján jobboldalinak vélnek. Viperákkal, kalapáccsal addig ütik, amíg mozog. Búcsúzóul még ráfújnak paprikaspray-t, hátha megfullad. Ezt láthattuk a pénteki, gazdagréti támadásról készült felvételeken. Ha esetleg mégsem jobboldali volt az áldozat (hisz a fejébe mégsem látnak)? Nem számít. Máskor jobban meggondolja ő is meg minden magyar, hogy bakancsot, terepszínű nadrágot vagy tarsolyt vegyen föl.

Különös. Magukat „antifának”, „antifasisztának” hívják, ám ez egyrészt baromság, másrészt csapda. Baromság, hiszen zavaros ars poeticájuk szerint a német nemzetiszocializmussal, annak mai követőivel van bajuk, s nem a Mussolini-féle fasizmussal, utóbbiról nyilván egy értelmes, kerek tőmondatot sem lennének képesek kinyögni. Tehát valójában antinácik szeretnének lenni a kis drágák, ám a nagy erőlködésben nem sikerült magukat jól elnevez­niük, frusztrációjuk tárgyát pontosan körülhatárolni. Innen is látszik: van baj odabent bőven.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számunkra pedig azért csapda úgy nevezni őket, ahogyan ők önmagukat, mert már a nevük is fölmentést próbál adni valamennyi eddigi és későbbi gaztettükre. Tudniillik: ők úgymond csak „antik”, akik föllépnek a rosszfiúk ellen, nincs más lehetőségük szegényeknek. Csak hát látjuk: ezeknek bárki levadászandó fasiszta-náci lehet, akiről ők azt képzelik, hogy fasiszta-náci. Így van ez, mióta világ a világ. A szélsőséges, önnön idiotizmusukba fulladt mozgalmak sajátja, hogy előbb-utóbb mindenki mást ellenségnek tekintenek, akik nem ők. Amikor pedig másokat eltakarítottak a színről, megkezdik egymás lenyakazgatását is, ahogyan azt példaképeik, a jakobinusok és a bolsevikok tették a szabadság, egyenlőség, testvériség jegyében.

Ne nevezzük tehát „antifáknak” ezeket a – részben külföldről idezsuppolt – véglényeket. 

 

Nevezzük őket annak, amik. Szélsőbaloldali, bolsevik terroristáknak. S bánjunk úgy is velük, ahogyan terroristákkal illik. 

 

(Az izraeli módszer is megfontolható: ott első lépésben ledózerolják a terroristák házát.) Mit mond a magyar büntető törvénykönyv? A 314. § 1) bekezdés b. pontja szerint: „Aki abból a célból, hogy a lakosságot megfélemlítse […], személy elleni erőszakos, közveszélyt okozó vagy fegyverrel kapcsolatos bűncselekményt követ el, bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.” Nyilvánvaló, hogy a múlt heti terrortámadásokkal a bolsevik szabadcsapatok célja a lakosság egy részének megfélemlítése volt. Hogy ne menjenek a kitörés-emléktúrára, ne merjenek semmilyen formában sem megemlékezni az 1945-ben Budapestet védő magyar katonahősökre, különben szét lesznek verve. Ez tehát terrorizmus.

 

A terrortámadást hetek óta szervezték a magyarországi baloldal médiájában, elsősorban a Jámbor András által alapított Mérce nevű szennyportálon.

 

Uszító cikkek sorát közölték, amelyben fizikai erőszakra buzdítottak. Újraközölték egy bizonyos Szijártó Imre 2020-as irományát, aki szerint nácik ellen megengedett az erőszak. (És hogy ki a náci, azt – gondolom – ő szabja meg.) Szijártó Imre ilyeneket írt: „A nácik utcai térhódítása elleni fellépés nem állhat le. Békésen vagy békétlenül, de ne hagyjuk szó nélkül, hogy köztereinket a gyilkos eszméik terjesztésére használják. Csak így tovább, antifa!” Ez ment hetekig. A végeredmény ismert: hét, agyba-főbe vert, ártatlan járókelő.

A magyar államnak most példát kell statuálnia! Ha nem vet gátat a legkeményebb eszközökkel az elsősorban Németországból importált, szélsőbalos terrorizmusnak, elszabadulhat a pokol. Egyesek éppen erre játszanak. Lám, Pressman amerikai nagykövet is mit összevergődik, aztán meg az a Samantha Power nevű amerikai ügynökségvezető is idejött lázítani. Majdant akarnak Budapesten is.

Ha engem kérdeznek, én az ukrajnai frontra tanácsolnám az összes, „antifás” zászlót lobogtató bolsevik véglényt. Ott vadászgassanak a viperáikkal fasisztákra meg nácikra. Ott van belőlük bőven. Csak úgy hemzsegnek a nácitetkós azovosok meg az SS-jelvényes banderisták. Csülökre, komák! Csupán annyi a bökkenő, hogy annyian vannak, hogy rájuk nem lehet nyolc az egyhez arányban támadni. Sőt ők vissza is lőnek. De legalább minden pofon jó helyre menne.

Borítókép: Képernyőfelvétel az incidensből (Forrás: YouTube)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

A történelem főutcáján

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.