idezojelek

Közönséges hazaárulók

Persze, nincs semmilyen hálózat, sosem létezett Soros-terv és az Egyesült Államoknak eszébe sem jut beleavatkozni szövetségesei belügyei­be.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
Fotó: Máté Krisztián

Persze, nincs semmilyen hálózat, sosem létezett Soros-terv és az Egyesült Államoknak eszébe sem jut beleavatkozni szövetségesei belügyei­be, kormányokat buktatni, színes forradalmakat kirobbantani. Minden ezzel ellentétes állítás, bizonyíték vagy történelmi tény: összeesküvés-elmélet, illetőleg fasizmus. Ez a kiindulópont. S e talapzatról szemlélve a világ folyását Robert Kennedy Jr. demokrata párti elnökjelölt-jelölt minapi föltáró vallomása (az Egyesült Államok a CIA-n és a USAID nevű ügynökségén keresztül világszerte tömi pénzzel lakájújságjait, -újságíróit) nyilván semmi más, mint üldözési mánia és/vagy fasizmus. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

S ha netán ifjabb Roberttel is történik valami szerencsétlen „baleset”, mint a nagybátyjával, az sem a hálózat műve lesz. Hiszen hálózat nincs.

És bárki bármit állít, bármilyen utalási bizonylatot vagy átvételi elismervényt lobogtat, nem érkezik ide (és máshova sem) semmilyen dollár meg euró. Vagy ha mégis, az mind „mikro­adomány”, amelyhez senkinek semmi köze, lapozzunk. 
Közben a Hír TV Célpontja kiderítette: 14 500 euróval, azaz öt és fél millió forinttal támogatta a Soros Györgyhöz köthető, brüsszeli székhelyű Journalism Fund azokat a – magukat újságíróknak nevező – latrokat, akik „tényfeltáró riportokban” rágalmazták Böjte Csaba ferences szerzetest, több ezer árva gyermek megmentőjét. A pénzecskéből jutott az Átlátszó Erdélynél „dolgozó” Szabó Tündének és a bolsevista Mércénél napszámban gyűlölködő Kulcsár Árpádnak. Utóbbit korábban a bíróság már elítélte, amiért egy másik ügyben hamisan vádolt valakit szexuális zaklatással. 

A lebukás után Kulcsár nem követett el szeppukut, ahogyan az működő lelkiismeretű egyéneknél előfordul, inkább elkezdte mocskolni Böjte Csabát is. Az úgynevezett oknyomozó riportok hitelességéről mindent elárul, hogy utóbb a fő megszólaló – bizonyos Mónika – maga ismerte be: az interjúban összevissza hazudozott, mert börtönbe akart juttatni egy nevelőt, akivel egyébként kölcsönös beleegyezésen alapuló románca volt. 

Nos, erre a förtelmes karaktergyilkossági kísérletre (is) érkezett Brüsszelből az öt és fél millió. 

Persze, ne legyen kétségünk, a sors előbb-utóbb utoléri majd tényfeltáró Árpádot és Tündét, megkeseredik majd szájukban a falat, amire e júdáspénzből futotta. De a sor hosszan folytatható. A Telex „akadémiája” például háromszázmillió forintot kapott az amerikai külügyminisztérium részeként működő, DRL nevű hivataltól, a HVG-s Tóta W. Árpád pedig a Korányi Dávid-féle Action for Democracytől jutott dollárokhoz, hogy új politikai újságjával megdolgozza az ifjakat. Ám nemcsak haveri újságokat meg „civileket” tömnek „mikroadományokkal” Brüsszel–Washingtonból: balos pártoknak is gurítják rendesen, hátha kieszközlik végre a kormányváltást. Márki-Zay (Messiás) Péter mozgalmához valami négymilliárd forintnyi dollár érkezett a tavalyi kampányban (szintén Korányi segedelmével). 

Karácsony Gergely 99 Mozgalmának számláján pedig mintegy félmilliárd forintnyi euró meg font materializálódott. 

Gergely megfejtése annyi volt az egészre: „mikroadomány”. Vicces fiú.

 Larry Johnson volt CIA-elemző a napokban elárulta: a tavalyi magyarországi választásokon nemcsak a CIA, de az amerikai külügy is az Orbán-kormány megbuktatását próbálta elérni. Nyilván ő meg Kennedy is azért leplezik le a nem létező hálózat működését, mert Orbán kilóra megvette őket. A másik – valószínűbb – lehetőség viszont az, hogy igazat mondanak. Ez esetben a magyar szuverenitás lábbal tiprásával állunk szemben, az idegen zsoldot elfogadó honi ügynököket pedig annak kell neveznünk, amik: közönséges hazaárulóknak.

Borítókép: Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester és Karácsony Gergely budapesti főpolgármester (Fotó: Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.