A hullaház bolondja

Hadházy miért nem vette a fáradságot, és miért nem nézett utána, alkalmas-e a hozzá hasonló korlátolt személy által küldött felvétel az Orbán-fóbia növelésére?

2021. 01. 09. 6:59
null
Hadházy Ákos továbbra is köti az ebet a karóhoz az általa kavart szentendrei halottasházi botrányban Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI

Hadházy miért nem vette a fáradságot, és miért nem nézett utána, alkalmas-e a hozzá hasonló korlátolt személy által küldött felvétel az Orbán-fóbia növelésére?

Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy hátul a kertben elképesztő állapotok alakultak ki. Az elsárgult falevelek ráhullottak a tavaly ott hagyott avarra. Mindenütt rendetlenség. Egy kerti szék, egy kint felejtett nyugágy. A késői, kaotikus és dilettáns kormányintézkedések, az eleve hiányos kapacitású avarügy és a valóságot kozmetikázó propaganda együttesen még a hivatalos adatok szerint is Európa egyik legsúlyosabb kiskerti helyzetét okozta Magyarországon. A valóság azonban még a hivatalosnál is rosszabb lehet. Különben miért tagadnák meg a részletes, kertenkénti avaradatok kiadását? Orbán Viktor pedig egyenesen azt mondta: tavasszal minden levél visszakerül a fákra.

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, nem hibbantam meg, csak erre a szellemi színvonalra kell ereszkedni, ha meg akarjuk érteni Hadházy Ákos legújabb őrületét. Most nem a videójukat hamisították meg jó bolsevik szokás szerint, csak adtak neki egy olyan hazug értelmezési keretet, amelyből az összes alulművelt vidéki birka is megértheti végre, mindenért Orbán a hibás. Tehát ha az egyébként baloldali vezetésű szentendrei önkormányzat tulajdonában és kezelésében lévő halottasházban úgy tárolják a koporsókat, ahogy az a Kunigunda utca pókemberének nem tetszik, akkor a kormány félrekezeli a válságot, nem védi meg az embereket a járványtól, nota bene öli a magyarokat, akiknek tetemei egymás hegyén-hátán halmozódnak egy videón. Minden elmeorvosi képesítés nélkül megállapítható, hogy ez az ember nem normális.

De ne gondoljuk, hogy azért, mert a lukas zokni legsikkesebb viselője már az ellenzéki pártoknak sem kell, egyedül gázol elveszített honfitársaink földi maradványain taposva a remélt politikai siker felé. Gyurcsány pribékjei szerint tízezer magyar halála szárad Orbán Viktor lelkén. A moslékkoalíció kétes hitelességű szakértői egyfolytában azzal hülyítik a népet, hogy több vírusfertőzöttet is meg lehetett volna menteni, ehhez csak rájuk kellett volna hallgatni.

Mindamellett, hogy attól mentsen meg bennünket az Isten, amikor a hattyúboncoló Gyurcsány emberei védenek minket bármitől, azért addig a szintig egyikőjük sem süllyedt, mint a kiugrott lódoktor. Ő ugyanis egy laza mozdulattal csinált magából egyszerre aljas kegyeletsértőt és kötözni való bolondot, akin nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk.

Kíváncsiak lennénk rá, vajon akkor is a kormánybuktató hevület lett volna elsőként rajta úrrá, ha a filmecskén az ő hozzátartozója játszotta volna a nem kívánt főszerepet? Miből gondolta, hogy a mégoly valós probléma kezelésének egyetlen és legjobb módja, ha nyilvánvalóan hazug és ostoba körítéssel világgá kürtöli? De ha már úgy gondolta, akkor ­miért nem vette a fáradságot, és miért nem nézett utána, alkalmas-e a hozzá hasonló korlátolt személy által küldött felvétel az Orbán-fóbia növelésére?

Egy-két telefonnal kideríthette volna, hogy az elhanyagolt hullaház az önkormányzaté, az önkormányzat az ő fogalmaikkal élve „felszabadult” a legutóbbi választáson, vagyis dilettáns balliberálisok vezetik, és a város kezelésében lévő temetői tárolóba egyetlen covidos elhunytat sem vitt senki. Ha ezt kiderítette volna, a mi szemünkben akkor se lett volna elviselhetőbb figura, de így feltehetően a baloldalon is szívják a fogukat, és azon agyalnak, hogyan lehetne ezt az elszabadult hajóágyút valahogyan befogni.

Krekó megsértődött, Gyurcsány megsértődött, Szabó Tímea megsértődött, amikor hullarablóknak, az emberi tragédiák fájdalmát gyalázatos módon halálkampányra használó gazembereknek neveztük őket. Hadházy is megsértődik majd, de tragédia ettől nem történik. Bízzunk abban, hogy jövőre visszamegy tyúkot oltani!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.