Röviden

MN
2010. 11. 22. 23:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kezdetnek vereség
Jégkorong Telenor-kupa (Székesfehérvár): Japán–Magyarország 4-2, Ausztria–Franciaország
4-3. (MN)

Triplázni tudtak
Gyurta Dániel és Verrasztó Evelyn is három aranyérmet szerzett a százhalombattai rövid pályás úszó ob 1. napján. Cseh László 200 vegyesen győzött, a váltóban ezüst-, 200 m mellen bronzérmet szerzett. (MTI)

Teljes lehet a gárda
Keller László, a magyar tenisz Fed- kupa-csapat új kapitányakijelölte keretét a jövő évi csoportmérkőzésekre: Szávay Ágnes, Arn Gréta, Czink Melinda, Marosi Katalin, Babos Tímea, Jani Réka, Susányi Zsófia, Lukács Vanda. Állítólag igent mondtak a felkérésére. (MTI)

Közte nyolc
Női EHF Kupa, a 16 közé jutásért, 1. mérkőzés: Vác–Elda Prestigio (spanyol) 38-30. (MTI)

Llodra menetel
Párizsi férfi tenisztorna, negyeddöntő: Llodra (francia)–Davigyenko (orosz, 10.) 7:5, 6:1, Söderling (svéd, 4.)–Roddick (amerikai, 8.) 7:5, 6:4. (MTI)

Rangadók a ringben
Napjaink egyik legjobb profi bokszolója, Manny Pacquiao (képünkön, mérlege 51-3-2) a nyolcadik kategóriában is a csúcsra érhet, ha szombaton a texasi Arlington stadionjában legyőzi Antonio Margaritót (38-6) a WBC-szervezet nagyváltósúlyú vb-övéért. A WBA nehézsúlyú világbajnoka, David Haye (24-1) Audley Harrison (27-4) ellen védheti meg címét a manchesteri M.E.N. Arenában. (D. Zs.)

Vesztes címvédő
A címvédő Los Angeles Lakers 118-112-re kikapott a Denverben a helyi Nuggetstől a kosárlabda NBA-ben. A játéknap rangadóján a Miami Heatet floridai otthonában verte 112-107-re a Boston Celtics. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.