– Az utóbbi években népszerű főzős műsorok által bemutatott konyhai trükkök, technológiák vagy épp tálalási stílusok egy átlagos konyhában feleslegesek, azt ugyanakkor el kell ismerni, hogy egy ország kapott kedvet a főzéshez. Ám ezek a műsorok csupán arra jók, hogy az ember merjen kipróbálni, felfedezni ízeket és alapanyagokat – fogalmazott lapunk kérdésünkre Bíró Lajos séf, aki szerint még a legprofibb szakácsok is biztosra mennek, ha nagy a tét. – Ha mégis szeretnénk, hogy idén újragondolt legyen a halászlé, akkor tálaljuk hallal töltött raviolival! Fontos ugyanakkor, hogy az alaprecepttel dolgozzunk: a megszokottak szerint készítsük el a levest, majd gyúrjunk házi tésztát, nyújtsuk vékonyra és vágjuk formára. A ravioli tölteléke lehet frissen darált vagy a halászlében főtt hal, amelyhez rakjunk friss zöldfűszereket, de dolgozhatunk haltejjel is – javasolta.
Menczer Tamás Magyar Péternek üzent Magdeburg után: „Veszélybe sodornád Magyarországot, a magyar embereket!”
A Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán üzent.