A baloldal és Brüsszel egyre felelőtlenebb nyilatkozatokat tesz

A kormánypártok szerint a magyar baloldal és most már Brüsszel is napról napra felelőtlenebb nyilatkozatokat és javaslatokat tesz az ukrajnai háborús helyzettel kapcsolatban.

Forrás: MTI2022. 03. 22. 15:34
NACSA Lõrinc
Budapest, 2021. december 1. Nacsa Lõrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a tengerészek képzésérõl, képesítésérõl és az õrszolgálat ellátásáról szóló 1978-as nemzetközi egyezmény módosításait célzó javaslat vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. december 1-jén. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője keddi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában arra hivatkozott:

A baloldal nyilatkozataiból kiderül, hogy katonát és fegyvert küldenének Ukrajnába, belesodornák Magyarországot a háborúba.

A videón táblákon mutatták fel ellenzéki politikusok e témában tett nyilatkozatait, amelyeket Nacsa Lőrinc úgy értékelt:

Ilyen mondatokból háború idején egy is sok. Mégis, a baloldal és most már vele egybehangzóan Brüsszel is, napról napra felelőtlenebbnél felelőtlenebb nyilatkozatokat, javaslatokat tesz.

Azt mondta, a baloldalra nem lehet számítani, ha Magyarország biztonsága a tét. A baloldal nem békét, hanem háborút hozna - jelentette ki.

A kormánypárti politikus ezért arra szólította fel Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, hogy fogja vissza az embereit, ne engedje, hogy élezzék az így is nehéz helyzetet.

A kormányoldalnak Magyarország biztonsága az első, ezért nem fogjuk engedni, hogy bárki belesodorjon bennünket a háborúba – szögezte le Nacsa Lőrinc.

Borítókép: Nacsa Lőrinc (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.