Megtalálták a 15 éves diákkal szexelő pedagógust, cinikusan reagált a kérdésekre + videó

A Metropol az utcán szerette volna szembesíteni a tetteivel a Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedofilbotrányba keveredett pedagógiai asszisztensét. B. Zsolt meglehetősen különösen reagált a kérdésekre.

Munkatársunktól
Forrás: Metropol2023. 02. 24. 18:16
Bite Zsolt Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Önmagát álcázva, sötét napszemüvegben, baseballsapkában közlekedik az utcán  a 15 esztendős diákkal szexuális viszont létesítő harcos LMBTQ-aktivista, B. Zsolt. A Metropol kérdéseket tett fel neki, amelyben azt tudakolták, megbánta-e az országos felháborodás hatására azt, amivel kérkedett, illetve hogy tervezi-e, hogy bocsánatot kér.

 

B. Zsolt nem válaszolt semmire, helyette ő maga is kamerázni kezdte a lap munkatársát.

 

Mint ismert, a pedagógiai asszisztens egy mindenki által elérhető videóban szinte hencegett azzal, hogy egy 15 éves diák a szeretője, majd meg is indokolta, hogy szerinte ez miért nem kifogásolható.

 

A pedagógiai asszisztens ezen kívül 14 éven aluli gyermekek fotóit osztotta meg közösségi oldalán, s külön sérelmezte, hogy az iskolában a – szavai szerint  – „tankerületi csicskák” a képek eltüntetésére kérték. 

 

Maga is dicsekedett azzal, hogy az LMBTQ-aktivisták szokása szerint előszeretettel beszélgetett kiskorúakkal szexualitást érintő témákról, s azzal is, hogy ezen „beszélgetések” révén tudja a kiskorú gyerekekről, hogy van közöttük „néhány öntudatra ébredő transz, nembináris és biszexuális” is. B. Zsolt emellett gyomorforgató tartalmú, erősen korhatáros videókat is közzétett korábban.

A rendőrség, feltételezhetően pedofília gyanúja miatt, házkutatást tartott a lakásán, ahol több adathordozót is lefoglaltak – emlékeztetett rá a portál.

Borítókép forrása: Facebook

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.