Mészáros Lőrincnek is üzent Nick Vujicic

Nick Vujicic több magyarországi és határon túli nagyvárosban is telt házas előadást tarthatott az elmúlt napokban.

2023. 09. 17. 11:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nem Adom Fel Alapítvány és a Pro Filii Alapítvány jóvoltából Nick Vujicic több magyarországi és határon túli nagyvárosban is telt házas előadást tarthatott az elmúlt napokban. Egy magyar család külön lehetőséget kapott arra, hogy találkozhasson az ausztrál–amerikai motivációs trénerrel és prédikátorral. 

A karok és lábak nélkül született Nick saját életpéldáin keresztül beszélt a különböző fokban sérült hármas ikreknek, és a gyermekeket egyedül nevelő édesanyának. 

A világhírű motivációs előadó egy személyes hangvételű videóüzenetet küldött Mészáros Lőrincnek. A magyar üzletember felesége, Várkonyi Andrea közösségi oldalán osztotta meg a felvételt, ahol Vujicic köszönetet mondott nekik azért, hogy az alapítványuk segítségével előadásokat tarthatott. A motivációs tréner azt is hozzáteszi, hogy most nem tudott találkozni Mészáros Lőrinccel, de reméli, hogy legközelebb sor kerülhet rá. A felvétel végén már magyarul is hangsúlyozza: „Szeretlek”.

Borítókép: Nick Vujicic (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.