Hatalmas balesetet okozott az M0-son, majd elhajtott a helyszínről + videó

A hatóságok nagy erővel vonultak ki a baleset helyszínére.

Forrás: Facebook, Ripost2023. 10. 01. 15:06
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos baleset történt még pénteken az M0-s autóút déli szektorában, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós közelében, a Duna-hídnál – szúrta ki a Ripost.

A lap tudni véli, hogy

 az autómentő szolgálat egyik munkatársa trailerével szabályosan haladt az úton, amikor egy másik kocsi nekiment.

Az ütközés ereje beforgatta a mikrobuszt szállító autómentőt, amely először keresztbe fordult az úton, majd a szalagkorlátnak csapódott, amit át is tört, a roncsba pedig belerohant az utána érkező jármű is. A két totálkárosra zúzódott roncs és a trailerről lezuhanó mikrobuszok is az úttesten hevertek: 

a kocsi orra összegyűrődött, míg az autómentő a szalagkorlátba fúródott, és szintén összetört, az úton pedig mindenhol a roncsok darabjai és üvegszilánkok hevertek. 

A vétkes sofőr nem állt meg, a gázra lépett és elhajtott a helyszínről, hátrahagyva a kocsi osztrák és a trailer magyar sofőrjét az M0-son, akik mind a ketten súlyosan megsérültek.

A lap megkereste az ABAC autómentés munkatársait, akik elmondták, kollégájuk azóta is kórházban fekszik, és állapota javul, a cserbenhagyót viszont azóta sem találták meg, a rendőrség viszont ezekben a percekben is keresi az illetőt. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.