V. Naszályi perrel fenyegetőzik + videó

V. Naszályi Márta elismerte, hogy beszélgetett Szamos Miklóssal, egyezségi ajánlat is szóba került, azt azonban a Magyar Nemzet kérdésére tagadta, hogy védelmi pénzt kért volna tőle.

2023. 10. 09. 19:58
V. Naszályi Márta
20211206 budapest varoshaza vizsgalobizottsagi ules havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn délelőtt robbant a hír, hogy védelmi pénzt kérhetett V. Naszályi Márta, az ajánlat ráadásul két cukrászdát is érintett, legalábbis ezt mondta a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa az Indexnek. Szamos Miklós szerint a választások előtt ajánlotta fel V. Naszályi Márta, hogyha Szamos fizet, akkor olyan szerződést kötnek vele, hogy ne lehessen kitúrni a cukrászdát, ráadásul a polgármester azt is hangsúlyozta, hogyha a tranzakció nem történik meg, akkor nem védi meg. A cikk arra is kitért, hogy a cukrásztól a vesztegetési kísérlet során 20-30 millió forintot kért volna.

A polgármester a Magyar Nemzet kérdésére válaszolva tagadta, hogy védelmi pénzt kért volna, szerinte Szamos Miklós azért állt elő ezzel a történettel, mert bajban van. Rágalmazza őt és be fogja perelni.

Borítókép: V. Naszályi Márta (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.