Szét akarják verni a nyugati civilizációt + videó

Kétféle kommunista van: a gonoszok (a vezetők) és a hülyék, akik saját maguk ellen dolgoznak.

Forrás: HírFM2023. 11. 12. 11:00
null
Forrás: Képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kristályéjszaka után 85 évvel senki nem gondolta volna, hogy ismét Dávid-csillaggal jelölik meg zsidók otthonait Berlinben és zsinagógák ellen követnek el robbantásos merényleteket – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Hír FM közös műsorában Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója. Egyelőre még nincs áldozata a történteknek, de ki tudja, hogy meddig marad ez így? – tette fel a kérdést.

Tóth Erik, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója hangsúlyozta: már az Izrael elleni terrortámadás előtt érezhetően növekedett az antiszemitizmus Nyugat-Európában, egyértelműen a migráció miatt. 

Németországban a közelmúltban egy felmérésre a válaszadók 52 százaléka mondta azt, hogy erősödő zsidóellenességet tapasztal, Franciaországban pedig nyolcvan százalék volt az arány – ismertette. Mindezek ellenére mi nem készítünk jelentést arról, hogy milyen elképesztő mértékű az antiszemitizmus ezekben az országokban – emlékeztetett a Judith Sargentini-féle európai parlamenti jelentésre, amely szerint Magyarországon „tombol” az antiszemitizmus, ami sem akkor, sem ma nem igaz.

Ennek az együttélési nehézségnek, ennek a terrorsorozatnak, amelyet az elmúlt tíz évben tapasztalhattunk az eszmei felelősei a kommunisták (akik szociáldemokratáknak és zöldeknek is nevezik magukat) – jelentette ki Törcsi Péter. Ők azok, akik ezt az egész őrületet kitalálták Marx idején, és azóta sem lanyhult a kedvük, hogy tönkretegyék az európai civilizációt. Mint mondta: „jól fogalmazott Lenin, hogy kétféle kommunista van. A gonoszok, akik a vezetők és az ideológiai teoretikusok, mint Lenin, Marx, Karl Popper és Gramsci és vannak a hülyék, akik pedig most az egyetemi kampuszokon tüntetnek a nyugati világ megsemmisítéséért küzdő terrorszervezetek mellett. Azért dolgoznak szuicid módon, hogy hátba szúrják a saját civilizációjukat, amelynek egyébként ők is haszonélvezői. Mert a kalifátusban nincsen pride és queerek tüntetnek a HamÁsz mellett.”

Tóth Erik szerint amit most látunk, az a nyitott társadalom kultúrpolitikájának a totális kudarca. 

Mit mondott Popper vagy Gramsci: ha a különböző kulturális indentitásokat összekeverjük, akkor létrejön a konfliktusmentes társadalom, sőt, ezáltal a nemzetállami kereteket – amely szerintük minden bűn forrása – meg lehet haladni. Amit látunk most: október 7-e (az Izrael elleni terrortámadás óta) a nyílt társadalomban élő Nyugat-Európa megbolondult – fejtette ki a kutatási igazgató.

A műsort itt nézhetik, hallgathatják meg: 

Borítókép: Az Igazság órája című műsor logója (Forrás: YouTube-képernyőkép)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.