Videón a megújult Nyugati pályaudvar

Nemcsak a homlokzat és a tornyok szépültek meg, de modern utascsarnok és wifi is van.

2024. 02. 28. 10:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak a látványa pazar, de számos modern újítást is kapott a Nyugati pályaudvar. A felújítás részleteiről most egy videó is készült, amely részletesen bemutatja, milyen funkciókat élvezhetnek ezentúl azok, akik vonattal utaznak: így többek között ingyenes wifi, egyszerűbb jegyvásárlás, modern utascsarnok, megszépült homlokzat, felújított tornyok várnak minden utast. 

Budapest ikonikus épületének felújításán például számos magasépítési szakember és több mint ötven restaurátor dolgozott azért, visszakapja eredeti pompáját, és megőrizzék az utókor számára is. A főhomlokzati tornyok a többi, már felújításon átesett épületrészhez képest gazdagabban díszített, díszműbádogos elemekkel készültek eredetileg, amihez a mostani helyreállítás is igazodott.

Borítókép: A megújult Nyugati pályaudvar (Forrás: MÁV)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.