Ha akarja, ha nem, Magyar Péter megkapja Márki-Zay Péter „segítségét”

Márki-Zay Péter, a 2022-es baloldali messiásvárás főszereplője, a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke arról biztosította Magyar Pétert, jelenünk nagy baloldali reménységét, hogy mindenben támogatni fogja az ő pártját – még akkor is, ha ezt Magyar Péter nem akarja.

Forrás: Hír Tv2024. 04. 12. 22:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter sajtótájékoztatót tartott ma, amelyen elmondta, már korábban is üzentek informálisan Magyar Péternek és továbbra is támogatásukról biztosítják őt, akkor is, ha Magyar ezt nem kéri – olvasható a HírTV oldalán.

– Mi fölajánlottuk neki ezt már informatív módon korábban. A nyilatkozataiból tudjuk, hogy ezt az üzenetet ő megkapta, ezt erősítette most meg Szalma Botond kampányfőnökünk. Ezzel egy nyitottságot fejeztünk ki arra, hogy mi mindenben támogatni fogjuk, még akkor is, ha ő ezt nem kéri.

– mondta a Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke.

Márki-Zay Péter azonban leszögezte, az együttműködés nem jelenti a két párt összeolvadását, és, ha Magyar Péter nem keresi meg őket, ők nem fogják keresni.

Borítókép: Márki-Zay Péter Hajdúböszörményben tartott lakossági fórumot (Fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.