Itt a kampány legszürreálisabb pillanata: a Telex is leírta, hogy Karácsony nem teljesítette az ígéreteit

Karácsony gyakorlatilag minden területen kudarcot vallott.

2024. 05. 20. 11:51
KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tényleg nagy baj lehet Karácsony Gergely 2019-ben tett fogadalmaival, eljött a főpolgármester-választási kampány legszürreálisabb pillanata, ugyanis 

már a Telex is arról cikkezik, hogy a főpolgármester nem teljesítette korábbi ígéreteit. 

A baloldali portál most hosszasan taglalja, mennyi mindent nem tett Karácsony ötéves városvezetői ciklusa alatt. 

A portál ugyan igyekszik mentegetni Karácsonyt, hogy Budapest anyagi helyzete nem túl fényes, de ettől a beismerés beismerés marad: a főpolgármesternek bőven maradt tartozása a fővárosban élőknek.

– A főpolgármester nem kevés vállalással futott neki öt évvel ezelőtt, az összes pontból messze nem is teljesült minden, de pipálgattak is a programból – írta a portál, elismerve, voltak olyan projektek, amelyeket „milliárdok nélkül” is megvalósíthatott volna a baloldali politikus. A balliberális portál munkatársai abban reménykednek, hogy ezeket majd a következő ciklusban megvalósítja kedvenc főpolgármesterük.

A cikkből kiderül, 

gyakorlatilag nincs olyan terület, legyen szó lakhatásról, szociális ellátásról, közlekedésről vagy az oly nagyon hangoztatott zöldpolitikáról, ahol Karácsony ne vallott volna kudarcot.

Ahogy a cikkben is leírják, Karácsony Gergelyt mindkét érdemi kihívója azzal is támadja, hogy a programjából nem lett semmi annak ellenére sem, hogy Budapestet a csőd szélére kormányozta. Szentkirályi Alexandra például kamumétert indított, a választásig minden nap egy újabb megvalósulatlan ígéretet mutat be. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.