Eltemették a verőcei hajókatasztrófa utolsó áldozatát + fotók

Végső búcsút vettek a mindössze 18 éves lánytól.

2024. 06. 07. 7:31
A verőcei hajóbaleset utolsóként megtalált áldozatának temetése (Forrás: Bors)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Daniellát ugyanabban a temetőben helyezték örök nyugalomra, ahová legjobb barátnőjét, a hajótragédia egy másik áldozatát, Boglárkát is. A verőcei hajóbaleset utolsóként megtalált áldozatától, a mindössze 18 éves lánytól most vettek végső búcsút az isaszegi temetőben – írja a Bors.

Verőce hajóbaleset, Daniella temetése
Daniella mindössze 18 évet élt. Fotó: Bors

Daniellát több tucatnyian kísérték el utolsó útjára. Édesanyja, nővére, barátai mind ott voltak, hogy végső búcsút vegyenek tőle. Volt, aki egy fekete dobozban több tucat vörös rózsát vitt.

Amint arról lapunk már többször is beszámolt, május 18-án, az éjjeli órákban nyolc fiatal indult haza motorcsónakkal egy fesztiválról. Útközben a cikázó csónak nagy sebességgel haladt a Dunán, végül nekirohant a Heidelberg szállodahajónak.

A motorcsónak az ütközés következtében összetört és elsüllyedt, a balesetet pedig csupán egy olasz férfi élte túl, aki súlyos sérülésekkel a partra úszott. Két fiatal holttestét azonnal, a többiekét viszont csak napokkal később találták meg a Duna különböző szakaszain.

A verőcei hajótragédia hatodik áldozatát a balesettől mintegy 75 kilométerre találták meg. Fotó: Magyar Nemzet
 

 

Borítókép: A verőcei hajóbaleset utolsóként megtalált áldozatának temetése (Fotó: Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.