Nyilvánosságra került a teljes videófelvétel az agresszív karateedző bántalmazásáról

A szolnoki kalandpark egy nagyon szép gesztust is tett a bántalmazott kisfiúnak.

Forrás: Tények2024. 07. 28. 9:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Magyar Nemzet beszámolt, felháborító dolog történt a szolnoki kalandparkban. Egy karateedző, a Yakuzák SE vezetője és edzője, Agócs Tibor úgy kirúgta egy kisfiú lábát, hogy a gyermek a fejére zuhant. A történteket Orbán Viktor miniszterelnök is elítélte pénteki rádióinterjújában, és következményeket helyezett kilátásba.

Azóta a történtekről a biztonsági kamerás felvétel folytatását is megmutatta a kalandpark a TV2-nek. A videó további részében látható, hogy a férfi a rúgás után a karjánál fogva felhúzta a síró kisfiút a földről, majd többször is arcon öntötte a kisgyereket hideg vízzel. Azóta nyilatkozott a kalandpark dolgozója is, aki méterekre volt tőlük.

 A rúgás pillanatában épp a másik irányba nézett, de korábban hallotta, ahogy a férfi kiabál a gyerekekkel.

A szolnoki kalandpark pedig tett egy nagyon szép gesztust a kisfiúnak: meghívták édesanyjával szombaton, és mindent kipróbálhatott. Még azon a kötélpályáján is lesiklott, amelytől néhány méterre bántalmazták táborozás közben. „Azonban most mosolygott, élvezte, hogy mindent kipróbálhatott” – fogalmazott a Tények.

Édesanyja azért fogadta el a kalandpark meghívását, hogy a kisfiú a bántalmazása helyszínétől se féljen.

Először meglepődtem, és persze az ember örül, hogy van rá lehetőség, hogy a gyerek ne félelemmel gondoljon a parkra

– mondta Tóthné Nagy Judit.

 

Borítókép: Erőszak a szolnoki kalandparkban (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.