Zámbó Jimmy családi villája senkinek sem kell

A néhai énekes csepeli otthonát először 130 millió forintért hirdették meg, ám az érdeklődők azóta sem tolonganak. A családnak ezért döntenie kellett Zámbó Jimmy villájával kapcsolatban.

2024. 07. 07. 17:48
Zámbó Jimmy Fotó: Bors
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zámbó Jimmy különleges emlékeket őrző csepeli háza tavaly ősszel került fel az egyik legnagyobb hazai ingatlanportálra, nem sokkal azután, hogy az énekes ráckevei nyaralóját is meghirdették.

A legfrissebb hírek szerint a két épület közül a víkendházra már lecsapott egy potenciális új tulajdonos.

A csepeli 200 négyzetméteres, Szent László utcai ingatlanpiaci különlegességet 130 millió forintért kezdték el árulni, sokan pedig nagyobb összegben mertek volna arra fogadni, hogy Jimmy-múzeummá válik majd a ház, hiszen minden szobát beleng az énekes szellemisége. Nem beszélve arról, hogy minden szoba tele van relikviával.

Ám teltek-múltak a hetek, hónapok, és az a bizonyos új tulajdonos ez idáig nem kopogtatott Jimmy egykori otthonának ajtaján. A család ezért az ingatlanossal egyeztetve lejjebb vitte az árat, áprilisban már 124,9 millió forint volt a csepeli villa vételára.

A Ripost figyelmét a lap egyik olvasója hívta fel arra, hogy néhány napja bizony még lejjebb vitték a Jimmy-villa árát, ismételten ötmillió forinttal kerül kevesebbe a ház.

Zámbó Jimmy háza
Jelenleg 119,9 millió forintba kerül Zámbó Jimmy háza (Fotó: www.ingatlan.com)

 

Borítókép: Zámbó Jimmy (Fotó:Bors)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.