Dúró Dóra: A Mi Hazánk megvetette a lábát

2019. 05. 27. 8:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közvélemény-kutatók lehúzhatják a rolót, a Mi Hazánk, amely egy kilenc hónapos párt, választójogi értelemben ma született meg – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese, aki a kiszivárgott, nem hivatalos eredmények alapján bizakodó.

– Hosszú távon a Mi Hazánk felívelő pályán van, aminek a mostani EP-választás egy pillanatfelvétele – fogalmazott a politikus a végleges eredmények kiderülését megelőzően, aki azt is közölte, egyáltalán nem érzik kudarcnak, hogy pártjuknak nem sikerült képviselőt küldeni az Európai Parlamentbe.

– Tekintettel pártunk fiatalságára, az egy százalék körüli eredményt már sikerként könyvelhetjük el, de minden bizonnyal ennél magasabb százalékon végzünk. Többször tapasztaltuk a kampányban, hogy ismert politikusainkat még mindig a Jobbikhoz kötik, de az idő nekünk dolgozik. A lábunkat már ezen a választáson megvetettük – mondta Dúró Dóra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.