Kocsis Máté: Mindenki menjen el szavazni, akinek fontos a határvédelem és a keresztény kultúra

Többször nem lesz döntési lehetőség, ezért mindenki menjen el szavazni az EP-választáson, akinek fontos a határvédelem és a keresztény kultúra – hangoztatta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Forrás: MTI2019. 05. 26. 10:17
KOCSIS Mt
Budapest, 2019. április 5. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje beszédet mond a Parlamenti Szalon címû rendezvényen a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. április 5-én. Az eseményen ismertetik a Fidesz európai parlamenti választási programját. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti politikus sorskérdésnek nevezte a bevándorlást, amit az elmúlt években minden európai a saját bőrén tapasztalhatott.

Mint mondta, Brüsszelben az új időszámításban nem érnek véget, hanem fokozódni fognak a viták a bevándorlás törésvonala mentén. Reményének adott hangot, hogy minél több olyan politikus jut be az uniós döntéshozó testületbe, aki nem akarja tovább fokozni a migrációt.

Fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, mert ha nem kapnak kellő súlyt a bevándorlással szembenálló politikai erők, akkor a bevándorláspárti hangok fel fognak erősödni, a bevándorlás brutális mértékben fel fog gyorsulni

– közölte a frakcióvezető, aki egyfajta „most vagy soha” hangulattal jellemezte a vasárnapi voksolást, utalva arra, hogy a következő öt év megpecsételheti Európa sorsát.

Kocsis Máté az interjúban kitért arra is, hogy a magyar családpolitikai modell alternatívát mutat egész Európa számára. Értékelése szerint a jövőnek azon kell alapulnia, hogy a gyermeket vállalók nagyobb támogatást kapjanak.

„Abban hiszünk, hogy a jövő a magyar gyermekekben van, (...) ez homlokegyenest szemben áll a bevándorláspártiak elképzelésével”,

ami bevándorlók millióinak beengedéséből áll – közölte.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.