„Nagy a verseny, hogy ki lesz Gyurcsány legjobb tanítványa”

Fekete-Győr András és Vadai Ágnes után Márki-Zay Péter kijelentése is mutatja, a baloldalon mindig van lejjebb – közölte Hollik István.

Magyar Nemzet
2021. 03. 23. 19:28
MÁRKI-ZAY Péter
Márki-Zay szerint Hódmezővásárhelyen már bizonyított, és az ország élére állna Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagy a verseny a baloldalon, hogy ki lesz Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványa” – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója Facebook-oldalán, hozzátette: ebbe a megmérettetésbe egyre több növendék nevez be. Hollik István azt követően fejtette ki véleményét, hogy Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely baloldali polgármestere a jobboldali szavazókról tett gyalázkodó kijelentéseket.

– Hogy ha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni

– értekezett egy közösségi oldalán közzétett videóban a baloldali városvezető.

A Fidesz politikusa felidézte Fekete-Győr András kijelentését is, aki az általa „propagandistának” nevezett újságírókat számoltatná el.

– A propagandistákat [...] én őket egy időre eltiltanám a foglalkozásuktól, én eltiltanám a hivatásuk gyakorlásától

– hangoztatta nemrég a Momentum elnöke. A kommunikációs igazgató által is említett Vadai Ágnes pedig a ruandai mészárláshoz hasonló büntetéssel fenyegette meg a közmédia egyik munkatársát. „Az ilyen, hazugsággal gyűlöletet keltő propagandisták Ruandában a végén elnyerték méltó büntetésüket. Lásd még: náci és észak-koreai agymosás” – írta a 444.hu posztja alatti hozzászólásában a DK-s képviselő.

– És hol van még a vége?... Egy biztos, a baloldalon mindig van lejjebb

– zárta bejegyzését Hollik István.

https://www.facebook.com/hollikistvan/photos/a.778846398980380/1644246535773691

Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy a sajtómunkások fenyegetése egyáltalán nem újdonság a baloldalon. A kormánypárti szavazók sértegetése mellett Márki-Zay Péter nemrégiben arról is beszélt, hogy az orvosoknak nem kellene bemenniük dolgozni, ezzel kényszeríthetnék térdre Orbán Viktort.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.